Convocatòria per a la concessió d'ajuts reintegrables o "microcrèdits"

Divendres, 17 de juliol de 2020 a les 00:00

Oberta la convocatòria per a la concessió d'ajuts reintegrables o "microcrèdits" per donar suport a microempreses, pimes, começos, autònoms i persones físiques o jurídiques que desenvolupen una activitat comercial i/o de serveis a Callús afectats per la pandèmia de la COVID-19.

Davant de la situació excepcional arrel de la crisi sanitària provocada per la COVID19, l’Ajuntament de Callús veu necessari portar a terme mesures pel suport al comerç i autònoms del municipi, dins d’un dels eixos del programa de govern en relació al suport al teixit empresarial de Callús.

Per aquest motiu es fa necessària la concessió de “microcrèdits” per a pal·liar, en la mesura del possible, les conseqüències econòmiques sofertes pels diferents comerços i autònoms del municipi de Callús que s’hagin vist afectats en la seva activitat normal per la posada en marxa de l’estat d’alarma decretat per l’estat espanyol en virtut del Reial Decret 463/2020, de 14 de març. Per aquest motiu es convoca una línia de “microcrèdits”, amb un tipus d’interès 0%, a través de la qual s’atorgaran ajuts reintegrables a retornar en el termini de 3 anys per afavorir la reactivació econòmica de l’activitat comercial al municipi.

 

Trobareu tota la informació i la documentació necessària als documents adjunts.

Darrera actualització: 17.07.2020 | 11:45