El Vagó, com a espai de cultura

Dimecres, 27 de gener de 2016 a les 00:00

Dissabte, dia 23 de gener, vam fer la segona presentació d’un llibre al Vagó. En aquest cas, era L’últim defensa, una novel·la negra ambientada en el món del futbol, de Jordi Agut, de Valls de Torroella.

I el proper mes de febrer hi haurà una xerrada de l’escriptora Mar Pavón, que ens parlarà dels seus llibres per a infants, joves i adults. Serà divendres, dia 26, a les 8h del vespre.

Tenim altres activitats programades per als mesos de març, abril i maig. I mirarem d’anar-n’hi fent cada mes.

Per tant, estem en ple procés de recuperar un espai emblemàtic, El Vagó, com a espai de cultura, per a presentacions de llibres, xerrades de petit format i altres activitats culturals. Un espai que ha de ser no solament per a actes de l’ajuntament, sinó al servei de qualsevol entitat que vulgui utilitzar-lo.

Aquesta recuperació d’El Vagó s’emmarca en una recuperació més àmplia de l’Ecorail, una activitat que havia reportat força beneficis al nostre poble. Ben aviat, la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener tornarà a fer funcionar aquesta activitat. Com a poble, hi serem perquè creiem que descobrir el paisatge del pla de Bages, fent esport i passant-s’ho bé en colla, amb la família o amb amics, és una activitat de lleure més que recomanable. Però també perquè l’Ecorail permetrà que molta gent descobreixi Callús i passi el dia amb nosaltres. Ja n’anirem informant.

Les dues actuacions sumades –activitats al Vagó i l’Ecorail- han de permetre’ns millorar la nostra posició com a poble.

Benvingudes!

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:18