Adéu a Cal Jaume!

Dijous, 4 d'agost de 2016 a les 00:00

Divendres i dissabte passat, dies 29 i 30 de juliol, molts callussencs i callussenques vam anar a acomiadar la Mercè i l’Antoni pel tancament de la botiga de Cal Jaume. A ells els desitgem llarga vida, i que la gaudeixin en companyia de tots els seus!

Cal Jaume és un establiment centenari del nostre poble que, durant anys i anys, ha donat servei de queviures a Callús. La Mercè i la seva família, i més tard l’Antoni, han estat al capdavant de la botiga molts anys. Fins que ha arribat el moment del més que merescut descans, la jubilació. I en aquests moments han vist que no hi havia continuïtat en el negoci per part del jovent que puja –fet que podem observar en molts altres establiments o empreses.

Però en acomiadar-nos de Cal Jaume, molts de nosaltres vam sentir un punt de nostàlgia, perquè en desaparèixer una botiga centenària, desapareix també una part de la nostra història. Pels qui som de fora de la família el punt de nostàlgia ens passarà perquè la vida quotidiana ens farà segurament oblidar el passat. Però per a la Mercè, l’Antoni i família, sens dubte, que la nostàlgia els acompanyarà també un temps... De fet, la botiga és bona part de la seva vida i, per tant, de la seva història.

Com a poble, ens haurem d’anar plantejant com revitalitzem el comerç i com donem vida a tota una part del municipi que, fa anys, era ple de vitalitat gràcies a les botigues i als comerços, mentre que avui només hi ha habitatges –i encara no tots plens!

En tot cas, en aquests moments, volem expressar el nostre agraïment, en nom de l’ajuntament i de tot el poble, a la Mercè i a l’Antoni pel servei que durant tot aquest temps han donat a Callús!

Moltes gràcies i que sigui per molts anys!!

 

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:18