Comencem amb empenta

Dijous, 15 de setembre de 2016 a les 00:00

Aquests dies ha començat el curs escolar, almenys per als nostres infants i joves. Però també per a moltes famílies que viuen al ritme, més o menys, dels més petits o dels joves de la casa. És cert que els grans ja fa dies que hem tornat a la feina i hem deixat enrere el temps de vacances. Però també ho és que encara estem planificant el que farem durant tot l’any i quins projectes –a la feina, a l’escola, a casa- desenvoluparem i tirarem endavant.

Com a ajuntament també vivim aquest temps amb il·lusió i projectes al cap. I no som sols, sinó que hi ha moltes entitats del poble que també ens hi acompanyen. Us en detallem uns quants.

  • El Consell Escolar Municipal ha fet una primera reunió plenària i ha pres acords importants, com és ara la inauguració de curs (dia 5 d’octubre, amb l’Eva Bach, magnífica pedagoga i psicòloga), l’obertura de l’Escola de Formació de Persones Adultes, la celebració dels deu anys de l’Escola Municipal de Música... i molts altres dels quals ja us anirem donant notícia periòdicament.
  • L’ajuntament i les entitats estem preparant unes magnífiques Festes de Tardor que començaran el dia 1 d’octubre i s’acabaran el 23 del mateix mes. Hi haurà actes importants diversos dies, però sobretot el dia 12 d’octubre, que esperem que vingui gent de fora de Callús a visitar-nos i puguem celebrar una bona festa. A més de la tradicional Trobada de Puntaires, hi haurà sardanes, poesia, música... El dia 8, dissabte, anirem a Viladelleva a viure la missa i l’ofrena tradicional del panet.
  • I encara el dia 15 d’octubre, dissabte, el nostre poble serà escenari d’un gran esdeveniment: la Trobada Gegantera anual del Bages i el Berguedà. Serà una tarda magnífica, amb molta gent i gegants pels nostres carrers. Callús és un poble hospitalari i segur que respondrem a la crida de la Colla Gegantera participant i ajudant en tot el que faci falta.

Com veieu, doncs, comencem amb empenta. Hi ha més projectes, que ja us anirem detallant, però potser a la vista els més importants són ara mateix aquests.

Bon curs i bona feina!

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:18