Setmana de la Gent Gran: aprofitem-la!

Dijous, 18 de maig de 2017 a les 00:00

La setmana actual, del dia 15 al 21 de maig, celebrem la Setmana de la Gent Gran de Callús. Una munió d’actes, un o dos per dia, ens ajuden a recordar que la nostra gent gran es mereix un homenatge permanent; però ja que no és possible, almenys dediquem-los una setmana completa en què puguin gaudir i festejar que han arribat on són, després de passar per una bona colla de vicissituds.

Des del taller de cuina de dilluns dia 15 fins al recital de poesia i música de diumenge dia 21 de maig s’escolaran una colla d’activitats en què una bona participació de moltes persones grans dóna sentit a la Setmana.

Des de l’Ajuntament hem fet tots els esforços necessaris perquè tots els actes proposats es poguessin dur a terme. Per això hem col·laborat també amb el Casal de Jubilats i amb altres grups que ens han fet arribar propostes i activitats que permetessin que tota la gent gran del nostre poble es trobés, pogués compartir vivències i sentiments, pogués veure’s i retrobar-se, pogués fer cultura o simplement conèixer a fons un o altre tema de la nostra vida col·lectiva.

Per això creiem que, al mateix temps que agraïm la participació de la gent gran, hem de fer una crida a tots els callussencs i callussenques perquè aquesta Setmana es converteixi en un homenatge a les persones de més edat del nostre poble i que aquest homenatge s’expressi al si de cada família, de cada casa i de cada llar de Callús.

Moltes gràcies a tothom per fer-ho possible!

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:19