ADÉU, NOEMÍ! BENVINGUDES, MARTA I ANNA!

Dimecres, 24 de maig de 2017 a les 00:00

Permeteu-nos que aquesta setmana parlem, excepcionalment, de nosaltres, de la gent que treballa a l’ajuntament.

I és que ens deixa la Noemí Zomeño, durant més de set anys treballadora de la nostra corporació local, on ha fet diverses tasques, sempre amb tota la professionalitat i dedicació necessàries. La Noemí és una de les persones que, conjuntament amb la Montserrat C., la Dolors, la Núria, la Montserrat B., la gent de la brigada municipal, els tècnics (enginyera tècnica, arquitecte i enginyer) i les persones dels serveis socials (treballadora i educadora socials), atenen les demandes dels callussencs i callussenques relacionades amb l’ajuntament, amb tota la professionalitat i els coneixements possibles. La Noemí destaca per les seves qualitats a fer la feina ràpidament, de manera eficient i amb atenció a les persones i voluntat de servei. És també la persona que us fa arribar cada setmana aquest butlletí que esteu llegint, gràcies als seus bons coneixements informàtics i en el camp de la comunicació. Deixa l’ajuntament per voluntat pròpia, perquè vol explorar altres camins professionals. Tot i que la trobarem a faltar, li desitgem molta sort en les noves activitats que emprendrà. Però sobretot li volem agrair la bona feina que ha fet a l’ajuntament amb entusiasme, amb dedicació i amb tota la seva disponibilitat al servei dels nostres conciutadans. Gràcies, Noemí!!!

Alhora volem donar la benvinguda a l’Anna Membrive i a la Marta Curtichs, que, després d’unes proves en competència amb altres candidates, han obtingut per mèrits propis un lloc de treball al nostre ajuntament. De ben segur que la seva voluntat i professionalitat els portarà a continuar la bona feina al servei de tots els callussencs i callussenques. Elles seran les persones que, conjuntament amb tota la resta, estan a la vostra disposició per ajudar-vos en tots els tràmits que hàgiu de fer a l’ajuntament.

Al capdavall, tots els que som a l’ajuntament –treballadores, treballadors, regidores i regidors- hi som per donar el millor servei a tota gent del nostre poble. Hi som per servir el poble.

 

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:19