ADÉU, I GRÀCIES, CARME! BENVINGUDA, MONTSERRAT!

Dijous, 22 de juny de 2017 a les 00:00

S’acaba un curs escolar, que ha estat molt intens per a la nostra Escola Municipal de Música. Dimecres mateix, abans-d’ahir, ens van obsequiar amb una magnífica cantata d’El Petit Príncep, que han assajar llargament. I els aplaudiments del públic van correspondre a l’esforç.

Més enllà, però, del balanç del moment, l’Escola Municipal de Música de Callús farà un relleu al capdavant: la Carme Botifoll, ànima i directora des dels seus inicis, serà rellevada per la Montserrat Oliveras, fins ara cap d’estudis.

Quan fa deu anys, la Carme va plantejar a l’ajuntament de l’època la creació d’una Escola de Música, segurament que poques persones devien pensar-se que aquest institució arribaria a tenir el nombre d’alumnes i la qualitat d’ensenyament que avui té. La persistència de la Carme i de tot l’equip, la seva professionalitat i bon ofici, conjuntament amb la continuïtat i la constància de les famílies i el suport de l’ajuntament, han aconseguit una cosa que, en pobles petits com el nostre, sembla gairebé un miracle: tenir una bona Escola Municipal de Música, ben arrelada, i fer que la música sigui ben present en la nostra vida pública mitjançant concerts, audicions i altres esdeveniments singulars.

Per tant, des de totes les instàncies, però sobretot des de l’ajuntament, volem expressar el nostre agraïment cap a l’equip que ho ha fet possible, i sobretot cap a la persona que fins ara ha dirigit aquest equip, la Carme Botifoll.

Ara un nou repte –dirigir el Conservatori Municipal de Manresa- s’ha ofert a la Carme. Un repte que, n’estem ben segurs, sabrà superar com ha superat el de crear una Escola Municipal de primer ordre com la que tenim. (A més, continuarà com a professora de l’Escola de Callús.)

La continuadora de la tasca de la Carme serà la Montserrat Oliveras, a qui donem la més efusiva benvinguda. Ha treballat tots aquests anys amb la Carme, en les feines més de picar pedra que corresponen a la cap d’estudis. Per tant, no solament participa de la idea del projecte d’Escola de Música que la Carme ha dreçat, sinó que n’ha estat també una de les artífexs. Per això, també estem segurs que la Montserrat reeixirà a tirar endavant l’Escola, a mantenir-ne el bon nivell i a assolir noves fites.

A totes dues i a tot l’equip de l’Escola Municipal de Música; a l’AMPA, que sempre ha estat al seu costat i a tots els que hi donen suport, moltes gràcies per la feina feta!

 

 

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:19