Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:21:05 | 20/05/2018

Viladelleva Callús
Portada > Actualitat > Notícies > MANTENIR ELS SERVEIS AL DIA

MANTENIR ELS SERVEIS AL DIA

10/08/2017

Com cada any, l’ajuntament aprofitem l’estiu per posar els serveis municipals al dia, per fer obres i per repassar les coses que no funcionen. Potser alguns callussencs i callussenques trobaran que no es nota o que sembla que no s’hagi fet res. Però la veritat és que déu-n’hi-do de la feina feta.

L’escola Joventut, l’escola Mainada, l’Escola Municipal de Música, la zona esportiva, la Residència, el Casal de Jubilats... són objecte d’obres, de pintat, de reparacions diverses, de manteniment a fons durant aquests mesos d’estiu (juliol i agost).

També fem front a imprevistos, com el que ens va sortir al carrer Bellavista, a conseqüència d’una part del clavegueram mal orientada. O a algunes destrosses que ens ocasionen algunes persones aprofitant-se de la foscor de la nit: bretolades en senyals, aixecar rajoles de la vorera, embrutar parets o tirar ous a les cases dels altres! De tot hem tingut aquest estiu!

També hem instat algunes companyies de serveis (SOREA, ENDESA...) o algunes administracions superiors que facin les tasques de manteniment o de reparació amb diligència i rapidesa. Val a dir que no sempre ens en sortim, però per nosaltres no queda! (En alguns casos entenem que els ciutadans confonguin la tasca d’algunes companyies o altres administracions amb la que ha de fer l’ajuntament. Però a cadascú el que li pertoqui!)

Aquest és el nostre estiu: mirar de fer les coses necessàries perquè els callussencs i callussenques tinguin tots els serveis en millors condicions la resta de l’any!

A disposar!

 

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/05/2018 a les 14:40h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona