MANTENIR ELS SERVEIS AL DIA

Dijous, 10 d'agost de 2017 a les 00:00

Com cada any, l’ajuntament aprofitem l’estiu per posar els serveis municipals al dia, per fer obres i per repassar les coses que no funcionen. Potser alguns callussencs i callussenques trobaran que no es nota o que sembla que no s’hagi fet res. Però la veritat és que déu-n’hi-do de la feina feta.

L’escola Joventut, l’escola Mainada, l’Escola Municipal de Música, la zona esportiva, la Residència, el Casal de Jubilats... són objecte d’obres, de pintat, de reparacions diverses, de manteniment a fons durant aquests mesos d’estiu (juliol i agost).

També fem front a imprevistos, com el que ens va sortir al carrer Bellavista, a conseqüència d’una part del clavegueram mal orientada. O a algunes destrosses que ens ocasionen algunes persones aprofitant-se de la foscor de la nit: bretolades en senyals, aixecar rajoles de la vorera, embrutar parets o tirar ous a les cases dels altres! De tot hem tingut aquest estiu!

També hem instat algunes companyies de serveis (SOREA, ENDESA...) o algunes administracions superiors que facin les tasques de manteniment o de reparació amb diligència i rapidesa. Val a dir que no sempre ens en sortim, però per nosaltres no queda! (En alguns casos entenem que els ciutadans confonguin la tasca d’algunes companyies o altres administracions amb la que ha de fer l’ajuntament. Però a cadascú el que li pertoqui!)

Aquest és el nostre estiu: mirar de fer les coses necessàries perquè els callussencs i callussenques tinguin tots els serveis en millors condicions la resta de l’any!

A disposar!

 

 

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:19