Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:15:34 | 19/08/2018

Tines Callús
Portada > Actualitat > Notícies > EN TEMPS D'INCERTESA

EN TEMPS D'INCERTESA

12/10/2017

A Callús acabem de celebrar les Festes de Tardor, amb una bona participació de públic en els diferents actes. És cert que, en ser al mig de la setmana, hi havia el perill que algunes activitats no tinguessin èxit. Però el bon temps, una bona programació i l’esforç de l’ajuntament, de les entitats (Gràcies a totes!), dels comerciants i dels paradistes han fet que poguéssim tenir un dia ben lluït amb una bona oferta d’activitats.

La setmana que ve celebrarem un ple de l’ajuntament per aprovar les ordenances fiscals de l’any que ve. Un altre cop l’hem hagut d’alterar per donar compliment a una exigència normativa, que ens obliga a aprovar les ordenances abans del dia 20 d’octubre.

Com veieu, doncs, la vida no s’atura. Continuem fent funcionar els serveis públics perquè els nostres conciutadans es mereixen que tot rutlli com ha de rutllar.

Vivim moments d’incertesa al nostre país després del referèndum del dia 1 d’octubre. Però és important que continuem units com a poble, amb tot el respecte per a totes les veus i opinions. Des de l’ajuntament volem que tots els callussencs i callussenques puguin continuar gaudint de tots els serveis i de totes les ofertes que l’administració els pot donar. Per això continuarem treballant per a tothom!

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/08/2018 a les 13:26h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona