Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:10:10 | 16/12/2018

Tines Callús
Portada > Actualitat > Notícies > L’HORA DELS AJUNTAMENTS

L’HORA DELS AJUNTAMENTS

09/11/2017

Des de la setmana passada Catalunya viu una situació d’emergència: no té govern, perquè una part és a la presó i una altra part, a l’exili, a Bèlgica. La Generalitat està intervinguda en tots els camps -si bé en molts aspectes i sentits continua tot igual. El final d’aquesta etapa sembla que pot ser en les eleccions del dia 21 de desembre. Ja ho veurem.

Però la vida continua i els ciutadans demanen que es continuï prenent decisions en aquells aspectes que afecten la vida quotidiana. I aquí és on entrem els ajuntaments, el nivell de l’administració més proper a tota la ciutadania. Es demana que continuem facilitant el bon funcionament dels serveis socials i de tots aquells serveis que faciliten que el dia a dia sigui com més normal millor.

Que tothom ho tingui clar: els ajuntaments som plenament responsables que hem de mantenir el nivell de vida que hem assolit i que haurem de treballar perquè, sigui quina sigui la manera de pensar de cadascú, els serveis que depenen de l’Ajuntament estaran a la seva disposició i l’ajudaran en tots aquells aspectes de la vida quotidiana que li facin falta.

Som molt conscients que la nostra vida col·lectiva viu moment d’incertesa política, està superant amb dificultats una crisi econòmica molt greu –que ha deixat moltes famílies i persones en situació dramàtica- i es pot veure amenaçada per una crisi social que afecti la convivència. Però des de l’Ajuntament hi som per ajudar: a passar de la incertesa a un nou estadi que ens permeti obtenir i gestionar els nostres propis recursos; a superar les dificultats ocasionades per la manca de feina i per la manca de recursos econòmics; i que ens cohesioni com a comunitat diversa, en què cada persona tingui la seva manera de pensar i pugui expressar-se lliurement.

Acceptades aquestes premisses, som-hi entre tots: lluitem, però també ajudem-nos i respectem-nos. L’Ajuntament, com a primera administració, ha de ser inclusiva i mirar que ningú quedi enrere.

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 13/12/2018 a les 14:07h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona