Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:19:09 | 23/10/2018

Tines Callús
Portada > Actualitat > Notícies > COL·LABOREU AMB EL GRAN RECAPTE!

COL·LABOREU AMB EL GRAN RECAPTE!

30/11/2017

Quan llegireu aquestes ratlles s’estarà celebrant el Gran Recapte 2017, que té lloc els dies 1 i 2 de desembre.

Com molt bé sabeu, el Gran Recapte consisteix en una recollida d’aliments per part d’una entitat solidària, en el nostre cas, Càritas Callús, que recull els productes que els consumidors o compradors tenen a bé d’adquirir en un supermercat o establiment i donar a l’entitat beneficiària, que els repartirà al llarg dels propers mesos entre les famílies més necessitades.

Tot això, en el cas del nostre poble es concreta que Càritas Callús, mitjançant una sèrie de persones voluntàries, recull aliments que els callussencs i altres persones comprem en el supermercat BonPreu-Esclat de Sant Joan i altres establiments de Callús. Aquests aliments seran repartits, d’acord amb les necessitats que assenyalen els serveis socials de l’ajuntament, entre les famílies més necessitades del nostre poble.

És cert que des que va començar la crisi, cada vegada anem reduint les famílies que no poden arribar a final de mes. Però també ho és que hi ha situacions que encara són ben dramàtiques i que fan necessària encara la nostra solidaritat perquè tothom pugui tenir un mínim sosteniment i pugui continuar lluitant per sortir-se’n. A més, tenir una feina (sovint precària i de poca durada) no és tampoc cap garantia que tota la família podrà arribar alimentar-se i tirar endavant.

Aquesta situació es fa especialment greu en el cas dels infants i de les persones grans més vulnerables, ja que no poden valer-se per elles mateixes i només la solidaritat dels altres els permet subsistir amb unes mínimes garanties.

En tot aquest procés, Càritas Callús, l’entitat que més ha fet per cohesionar la nostra comunitat en aquest període de crisi, continua demanant la solidaritat i la col·laboració de tots els callussencs i callussenques. Podeu contactar-hi a través dels telèfons 636313257 i 629727852. I si preferiu fer una donació econòmica podeu fer-ho al compte número ES30 2100 4662 8202 0003 5909 (La Caixa).

Moltes gràcies a tothom: als voluntaris, a la gent de Càritas, però sobretot a tots els que col·laborareu en aquesta gran tasca solidària del Gran Recapte!

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2018 a les 14:26h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona