Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:19:01 | 23/10/2018

Tines Callús
Portada > Actualitat > Notícies > UN PRESSUPOST APROVAT PER UNANIMITAT

UN PRESSUPOST APROVAT PER UNANIMITAT

07/12/2017

Segurament que fa anys que a Callús no s’aprovava un pressupost per unanimitat. I dimecres passat, en el ple del dia 29 de novembre, va passar: tots nou regidors dels consistori actual vam aprovar els pressupostos per a l’any 2018. És veritat que amb un debat força ric sobre matisos i sobre la destinació d’algunes partides que es volien aclarir. Però al capdavall, el que compta és que els vots a favor van ser unànimes.

Creiem que val la pena destacar aquest fet per diverses raons:

1) Es tracta d’uns pressupostos molt expansius, en què les partides destinades a inversions (bàsicament a obres) són importants. En tot cas, les més importants dels darrers 7 o 8 anys.

2) Entre aquestes partides d’inversió destaquen obres que haurien de contribuir a tenir un poble més “endreçat”: Passeig (tram de sota la Carretera), entrada al poble venint de Súria (des de cal Puigverd fins a la baixada del Riu), Manxons (acabar urbanització i Tines), etc.

3) Però també hi ha obres que s’han de fer sí o sí, perquè ajudaran a no haver de patir en el futur, com és ara arreglar un tram del clavegueram que està força malmès (perquè no es va fer bé en el seu moment).

4) L’oposició ha entès que cal fer aquestes obres i que cal fer el màxim d’esforços per endreçar i acondiciar l’espai públic i els equipaments municipals, la qual cosa ens deixa un ampli marge d’acords. Val la pena que tots els ho agraïm, ja que trenca la dinàmica tradicional en què l’oposició sempre s’oposa per sistema al que el govern proposa...

Aquesta vegada ha prevalgut el sentit comú i s’han posat per davant les necessitats del poble, com que és d’agrair.

Finalment, i com que una part del debat va girar entorn del personal de l’ajuntament, cal deixar constància que la gestió d’aquest pressupost ha de fer que tots plegats –govern, oposició i treballadors municipals- siguem el màxim de curosos i de responsables a l’hora d’administrar els diners de tots els callussencs i callussenques. 

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2018 a les 14:26h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona