Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:19:02 | 23/10/2018

Tines Callús
Portada > Actualitat > Notícies > DES D’UNS ULLS D’INFANT...

DES D’UNS ULLS D’INFANT...

04/01/2018

Estem acabant ja el cicle de Nadal i les festes consegüents. Però ens queda, encara, la festivitat dels Reis, que a Callús té una significació ben especial. De fet, se’ns ha convertit, sense adonar-nos-en, en una festa de gran rellevància, com la de les Caramelles. Atreu gent d’altres pobles que troben que la cavalcada dels Reis de Callús tenen un punt de màgia i de misteri que no es dóna, potser, en altres indrets.

Sigui com sigui, divendres dia 5 de gener tornarem a viure un vespre i una nit màgics. Veurem els nostres carrers plens de gent, contemplarem un magnífic castell de focs com a senyal d’inici de la desfilada, aplaudirem el seguici reial, l’acompanyarem fins a l’església parroquial, continuarem pels carrers de Callús fins al Casal, on començarà el repartiment de joguines i regals que els nostres infants han demanat als Reis mitjançant les cartes lliurades al Patge Faruk...

Un any més es repetirà l’encant i la joia de la nit de Reis. Un any més veurem la lluïssor als ulls dels nostres infants, una mirada brillant i com de sorpresa, inquiets per veure si es compliran el seus desitjos, o...

I la il·lusió dels petits se’ns encomanarà una mica als grans. I recordarem quan nosaltres també érem petits...

Per això la festa dels Reis és la festa de tots: de petits i de grans! És la festa de la il·lusió, la festa que ens convida a encetar l’any amb joia i amb una disposició d’esperit que ens permeti somiar una mica en un altre món, en un món millor en què es compleixin també les nostres il·lusions i els nostres desitjos. Com es complien (gairebé sempre) quan érem petits i esperàvem aquesta nit i sobretot l’endemà al matí per gaudir del que ens havien passat els Reis...

Que sigui per molts anys!

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2018 a les 14:26h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona