ICL Iberia News - Març 2018

Dimarts, 13 de març de 2018 a les 00:00

Ampliació de la col·laboració amb Ampans
AMPANS i ICL Iberia han signat un conveni de col·laboració que permetrà a l’entitat ampliar la dotació del Premi d’Investigació i d’Innovació sobre Persones amb discapacitat intel·lectual.
Es tracta de l'únic premi a l’estat espanyol que fomenta el coneixement i la recerca per la millora de la qualitat de vida d’aquestes persones al qual ja s’hi ha presentat 19 treballs. (+ info)

Inici de construcció planta de purificació de sal a Sallent
ICL Iberia ha començat la construcció de la primera planta de purificació de sal a Sallent.  Es tracta d’una primera fase que s’ubicarà dins de les instal·lacions actuals. Aquesta infraestructura implica una inversió inicial de 2,5 milions d’euros i ha de permetre, a mig termini arribar fins a una producció de 150.000 tones anuals de sal per a nous mercats(+ info)

Xifres de rècord de vendes de sal de desgel
I
CL Iberia ha incrementat aquest hivern més d'un 15% la producció de sal de desgel. Des del passat mes de juliol, que és quan s'inicia la campanya, fins aquest febrer la planta de Súria calcula que haurà venut prop de 700.000 tones de sal. Episodis de neu com els viscuts  a Catalunya han obligat a l'empresa a augmentar "puntualment" la demanda i reforçar els serveis.
Durant l'època hivernal el trànsit de camions és constant les 24 hores al dia. No obstant això, el 90% de la producció s'ha distribuït a l'exterior, principalment al nord d'Europa, Anglaterra, França, Alemanya i els Estats Units. (+ info)

Segona edició dels Premis a la Prevenció
S’entrega la segona edició dels Premis de Prevenció. L'objectiu  és premiar els treballadors i treballadores que destaquin per la seva implicació amb la seguretat i salut, demostrant-ho dia a dia, de manera que sigui reconegut pel seu entorn laboral, social i familiar.
Els cinc premis corresponents al mes de febrer han estat entregats pel conseller delegat d’ICL Iberia Súria&Sallent, Carles Aleman, i el director del centre de treball amb una valoració molt positiva per part de la plantilla i el departament de Prevenció.

Font: ICL Iberia Súria 

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:21