OPORTUNITATS PER AL NOSTRE POBLE

Dijous, 19 d'abril de 2018 a les 00:00

Aquesta primavera es calcula que visitaran Callús més de 3.000 persones per participar en diferents activitats que s’han organitzat o s’organitzaran. Fem llista:

  • Caramelles: Per Pasqua van ser molts els visitants que van venir a veure com cantàvem les caramelles o aixecàvem la ballesta. Segurament que molts eren callussencs que viuen fora. Però també hi havia visitants que comencen a gaudir de la qualitat de la nostra festa.
  • Autocaravanes: De divendres 13 a diumenge 15 d’abril una trentena d’autocaravanes van acampar a Callús per participar en un viatge amb l’Ecorail. És una bona mostra de les possibilitats d’aquest atractiu turístic.
  • Pujada en Costa a Sant Mateu: Diumenge 15 d’abril els aficionats al motor d’arreu de Catalunya tenien una cita en la famosa cursa de Callús a Sant Mateu. Uns quants centenars de persones ens van visitar.
  • Torneig de Petanca: Diumenge, dia 22 d’abril, hi ha les finals d’aquest torneig a les pistes dels dos clubs (Callús i El Cortès) del nostre poble. Vindran també uns dos centenars de persones, moltes de les quals visitaran el poble mentre es desenvolupen els jocs.
  • Trobada de country: Diumenge 29 d’abril hi haurà una concentració de balladors de country a Callús. En vindran de tot Catalunya i hi haurà ball country al Casal tot el dia.
  • Fira de Primavera: El dia 6 de maig, diumenge, celebrarem la nostra Fira de Primavera. Hi haurà actes organitzats per comerciants i botiguers, amb el suport de l’Ajuntament. Esperem també que vinguin força visitants. El dissabte següent, dia 12 de maig, hi haurà la missa de Viladelleva, on s’anunciaran importants novetats per al poble.
  • Futbol: Molts caps de setmana rebem la visita d’altres equips de la comarca. Aquest fet, que no podem oblidar, atreu també molts visitants que acompanyen els nens o nois que juguen a futbol.
  • Piscina: Ben aviat obrirà la piscina municipal, que és una instal·lació que, de cara a l’estiu, també aconsegueix atreure gent dels pobles del voltant que venen a banyar-se a Callús.
  • Festa Major: Ja entrat l’estiu, tindrem la nostra festa major (finals de juny-primers de juliol), amb tots els atractius i actes que de ben segur que atrauran persones de fora a participar-hi.

I tot plegat sense oblidar que tenim aquí a prop dues importants instal·lacions que també són visitades per un bon nombre de persones: Les Comes, amb importants esdeveniments que atreuen milers de visitants, i La Rectoria de Godmar, que de manera discreta comença a ser centre de convencions d’empresa i punt de trobada d’esdeveniments importants.

Tot plegat són oportunitats per al nostre poble que hem de saber aprofitar per generar llocs de treball, per emprendre noves activitats que complementin aquests actes, que estimulin els visitants a tornar a Callús.

Som-hi!!!

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:22