Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:07:41 | 25/03/2019

Viladelleva Callús
Portada > Actualitat > Notícies > ELS NOSTRES INFANTS TREBALLEN PER A TOTS

ELS NOSTRES INFANTS TREBALLEN PER A TOTS

31/05/2018

Dimarts, dia 29, els infants de Callús representats pel Consell dels Infants, van assistir al plenari dels Consells dels Infants del Bages, a Sallent, on es va ensenyar el treball fet pels diferents Consells de la comarca.

Els Consells dels Infants han treballat aquest curs conjuntament amb els avis i àvies de cada població en el marc de la campanya “Tracta’m bé”. Han fet diversos treballs i han proposat diverses iniciatives que demostren clarament que la relació entre generacions enriqueix a tothom. I els avis i àvies ho han agraït.

Aquest treball intergeneracional, iniciativa dels mateixos infants i amb l’ajuda de l’educadora social, ha estat un gran encert, ja que potencia, d’una banda, la campanya Tracta’m bé; i de l’altra, ens ajuda a tots a sensibilitzar-nos sobre les necessitats dels avis i àvies –i també dels infants.

Certament tots formem part de la mateixa comunitat i hi ha uns drets i uns deures per a tothom. I dins de la comunitat cada grup té el seu paper. Però també és veritat que massa sovint tenim parets estanques que dificulten la relació entre diferents generacions: infants, joves, adults, persones grans de la tercera edat... Com si pertanyéssim a societats o grups diferents.

Els qui reclamem el diàleg intergeneracional estem convençuts no solament que ens ajudaria a superar molts problemes socials, sinó també a enriquir-nos com a persones individualment.

Per això, cal agrair al Consell dels Infants (al de Callús i als altres de la resta de pobles de la comarca) l’excel·lent iniciativa i el bon treball desenvolupat.

Moltes gràcies! Estem orgullosos de tots i de totes vosaltres!

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/03/2019 a les 14:36h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona