ELS NOSTRES INFANTS TREBALLEN PER A TOTS

Dijous, 31 de maig de 2018 a les 00:00

Dimarts, dia 29, els infants de Callús representats pel Consell dels Infants, van assistir al plenari dels Consells dels Infants del Bages, a Sallent, on es va ensenyar el treball fet pels diferents Consells de la comarca.

Els Consells dels Infants han treballat aquest curs conjuntament amb els avis i àvies de cada població en el marc de la campanya “Tracta’m bé”. Han fet diversos treballs i han proposat diverses iniciatives que demostren clarament que la relació entre generacions enriqueix a tothom. I els avis i àvies ho han agraït.

Aquest treball intergeneracional, iniciativa dels mateixos infants i amb l’ajuda de l’educadora social, ha estat un gran encert, ja que potencia, d’una banda, la campanya Tracta’m bé; i de l’altra, ens ajuda a tots a sensibilitzar-nos sobre les necessitats dels avis i àvies –i també dels infants.

Certament tots formem part de la mateixa comunitat i hi ha uns drets i uns deures per a tothom. I dins de la comunitat cada grup té el seu paper. Però també és veritat que massa sovint tenim parets estanques que dificulten la relació entre diferents generacions: infants, joves, adults, persones grans de la tercera edat... Com si pertanyéssim a societats o grups diferents.

Els qui reclamem el diàleg intergeneracional estem convençuts no solament que ens ajudaria a superar molts problemes socials, sinó també a enriquir-nos com a persones individualment.

Per això, cal agrair al Consell dels Infants (al de Callús i als altres de la resta de pobles de la comarca) l’excel·lent iniciativa i el bon treball desenvolupat.

Moltes gràcies! Estem orgullosos de tots i de totes vosaltres!

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:22