Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:07:39 | 25/03/2019

Viladelleva Callús
Portada > Actualitat > Notícies > PRENENT MIDES..

PRENENT MIDES..

07/06/2018

Dimarts passat un equip tècnic de la Diputació de Barcelona, conjuntament amb els responsables de l’empresa COVAN i persones de l’Ajuntament, van estar prenent mides i observant de prop el terreny on començaran unes obres importants per al nostre poble.

Es tracta d’un tram de la Carretera de Cardona entre el carrer del Riu i la baixada del Riu, per la banda dreta; i entre la Baixada de Cal Magdalena i les cases del final del poble, per l’esquerra. Aquest tram presenta diferents problemàtiques: voreres molt deteriorades, desnivells entre les cases i la carretera, claveguerams mal alineats, etc.

L’Ajuntament, temps ha, va demanar a la Diputació una ajuda per poder solucionar aquests problemes i poder deixar ben arreglar aquest tros del nostre poble. En un esforç conjunt, Ajuntament i Diputació, finalment es podran dur a terme les obres a partir del proper mes de juliol –un cop passada la Festa Major.

Les actuacions que s’hi faran comportaran que alguns dies caldrà tallar la carretera i fer que els vehicles hagin de passar per la variant (o per Cal Cavaller). Es calcula que les obres duraran uns quatre mesos. Demanem disculpes per les molèsties que això pugui ocasionar!

I passat l’estiu comptem poder fer les obres de finalització de la urbanització dels Manxons, on també s’esperen amb candeletes, ja que cal enllestir el que es va començar fa 25 anys, arreglar la vora de la Carretera (banda esquerra) i deixar ben acondiciat tot l’espai entre el riu i la mateixa Carretera.

Us ho anirem explicant...

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/03/2019 a les 14:36h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona