TENIR CURA DEL NOSTRE TALENT

Dijous, 19 de juliol de 2018 a les 00:00

En pocs dies hem rebut dues notícies importants sobre gestes esportives de joves callussencs. D’una banda, Guillem Montiel es va proclamar campió d’Espanya júnior de triatló, una prova difícil perquè acumula tres modalitats esportives al mateix temps amb prou dificultat. I de l’altra, Martín Flores, el jove de Sant Martí de Torroella, però educat a Callús, ha acabat la temporada en un molt bon lloc en la seva especialitat de gimnàstica: 3r de la general i 2n en barra.

Tant l’un com l’altre són exponents clars de persones amb talent esportiu i físic que han arribat lluny, però que encara poden arribar-hi molt més. I encara caldria sumar-hi altres persones, com l’Estel Tomasa Moragas, que en la seva especialitat de ballet, va progressant cada dia i ´que també augurem que arribarà lluny. A tots plegats els farem reconeixements merescuts a la Nit de l’Esportista el proper mes de novembre.

Quan diem que Callús és un poble amb futur ens estem referint precisament a aquest fet: al talent que tenen els nostres joves que, en un camp o en un altre, mostren capacitat, ambició i ganes d’arribar molt més lluny individualment i col·lectivament.

Com a poble ens hem de sentir orgullosos d’aquests joves. Hem de felicitar les seves famílies, hem d’animar aquests i la resta dels nostres joves a tirar endavant i a arribar tan lluny com puguin. I ens hem de recordar també que la millor fórmula per fer néixer persones que destaquin és animar tothom, posar-nos reptes col·lectius, ser respectuosos i al mateix temps ambiciosos.

Certament no podem oblidar la solidaritat amb els que tenen dificultats, impediments o obstacles i no podran arribar gaire més lluny. Tothom té els seus objectius personals. Però voler anar més enllà, esforçar-se per ser millor en el camp de l’especialitat o l’interès de cadascú, treballar cada dia per millorar... són maneres d’encarar la vida que segur que ens ajudaran a tots col·lectivament a viure millor, a tenir més benestar i a ser més feliços.

Enhorabona, Guillem i Martín!

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:22