Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:17:01 | 24/04/2019

Foto web
Portada > Actualitat > Notícies > JA SOM A L’AGOST!

JA SOM A L’AGOST!

02/08/2018

Per a moltes persones agost és senyal de vacances i de descans. Vacances i descans ben merescuts: segur! A la platja, a la muntanya o senzillament a casa i al poble, l’agost és el mes de llevar-se tard, de no tenir horaris, de fer migdiada, de sortir a prendre la fresca, de parlar més amb els altres...

Des de l’Ajuntament de Callús us desitgem que aquests dies de descans us siguin ben fructífers, que els aprofiteu per reposar, però també per agafar nova energia per encarar el curs que ve.

En anys anteriors hem hagut de lamentar des d’aquestes ratlles la manca de civisme d’algunes persones que no deixaven dormir els altres o que feien bretolades aprofitant que a l’agost hi ha veïns de vacances... Enguany hem decidit fer un pas més i posar videocàmeres en diversos indrets del poble. Una despesa que ens podríem estalviar si tothom tingués el nivell de civisme que ha de tenir. Però estem segurs que la despesa ens serà compensada per l’absència de bretolades. O almenys així ho esperem.

Tant als que us quedeu per aquí (al poble o al país), com als que aneu lluny, us demanem, però, que actueu i feu actuar als altres que es trobin a les vostres vores amb civisme i respecte per les coses públiques. De fet, quan s’espatlla alguna cosa que és de tots, ho paguem entre tots. I els diners públics més val que els puguem gastar en coses útils per al poble, i no pas a arreglar destrosses que quatre brètols causen perquè no saben què fer...

La majoria dels callussencs i callussenques som persones cíviques i ens estimem el nostre poble. Per això val la pena que compartim la preocupació per les coses públiques i que vetllem, entre tots, perquè els brètols no es surtin amb la seva.

Que tingueu unes bones vacances!!!

Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2019 a les 14:42h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona