Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:17:00 | 24/04/2019

Viladelleva Callús
Portada > Actualitat > Notícies > OBRINT CAMÍ...

OBRINT CAMÍ...

09/08/2018

El programa Trainee de la companyia Ballet de Catalunya s’anuncia així: Si ets un alumne amb talent, tens entre 16 i 22 anys, i el teu objectiu és convertir-te en ballarí professional, tenim un programa dissenyat especialment per tu. Un programa on l’excel·lència i la professionalitat en són els pilars, i amb el que es persegueix assolir l’experiència necessària i gaudir de grans oportunitats com és la d’arribar a ser integrant del Ballet de Catalunya. Fa poc han fet una selecció per a futurs alumnes i Estel Tomasa Moragas ha aconseguit entrar-hi.

Enhorabona!!

El passat mes de juliol ja dèiem, en un escrit per a aquest butlletí, que calia que cuidéssim el nostre talent. I hi parlàvem de Guillem Montiel i de Martí Flores, com a casos d’excel·lència en el camp esportiu. També esmentàvem Estel Tomasa de passada, però avançant-nos, sense saber-ho, a futurs esdeveniments, com el que aquesta setmana podem confirmar.

Ara ens reafirmem en el que vam dir aleshores: hem de reconèixer, cuidar i ajudar en tot el que puguem les persones del nostre poble que destaquen en un o altre camp, ja sigui esportiu, de ballet, científic, cultural o en el que sigui. Si volem ser un poble avançat, hem de cuidar el talent dels nostres joves.

Certament no tothom està cridat a destacar de manera singular en un camp social. De vegades les condicions personals no ho fan possible. No passa res. Però sí que hem de fer entre tots que les condicions d’entorn ajudin els que tenen algun do natural i s’esforcen per conrear-lo, i no els siguin cap obstacle. Animar els nostres joves a seguir camins d’innovació i de superació, estimular-los cap a l’excel·lència en el camp que sigui...

Avui ens toca parlar de l’Estel i desitjar-li molts èxits en aquesta nova etapa de la seva trajectòria, que esperem i desitgem que sigui plena d’èxits –tot i que d’entrada serà plena d’esforços, perquè el camí cap a l’èxit no és fàcil i vol molt sacrifici (per a ella i per a la família).

Ànims i molta sort!!!

Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2019 a les 14:42h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona