OBRES PER MILLORAR

Dimecres, 29 d'agost de 2018 a les 00:00

Algunes persones se’ns queixen de les obres que estem fent en alguns indrets del poble. De fet, ja vam advertir a primers d’any que enguany hi hauria obres en diversos llocs: Passeig, Carretera de Cardona, els Manxons, Viladelleva... El primer, el Passeig, ja està enllestit, però la durada va ser superior a la calculada a causa sobretot de les pluges d’aquesta primavera. Ara ens trobem enmig de les obres de la Carretera de Cardona, entre el carrer del Riu i la Baixada del Riu. Es preveu que duraran uns quatre mesos. I a partir de la tardor començarem les obres per acabar la urbanització dels Manxons, Carretera de Sant Mateu inclosa.

Quan es fan obres, com se sol dir “se sap quan comencen, però no quan acabaran”. Per això demanem paciència i una mica de comprensió. De fet, no es tracta d’obres per caprici, sinó d’arranjament ben necessaris, que ens han de permetre poder viure els anys que venen amb més tranquil·litat i sense preocupacions. Passa el mateix amb el clavegueram: és un inconvenient quan s’ha d’aixecar un carrer per reparar-lo, però després estarem tots més tranquils, si sabem que les obres s’han fet ben fetes i tenim unes bones infraestructures que donen resposta a les nostres necessitats.

Callús necessita, com tots els pobles, anar fent un manteniment constant, ja que hi ha punts que es deterioren pels anys o pel seu ús constant. Però també cal mirar de cara al futur i pensar a fer coses que ens durin anys i que ens permetin tenir un poble més endreçat i curiós, que és el nostre lema. Anys a venir caldrà repassar a fons els carrers, asfaltar-ne d’altres, fer alguna cosa a l’accés al poble (entre les dues rotondes, per entendre’ns) per no trobar els sotracs que hi trobem, millorar les vores del riu (hi ha un projecte de la Diputació en marxa), etc. Hi hagi qui hi hagi a l’Ajuntament, hi haurà coses que s’hauran d’abordar. Esperem que el tarannà de l’equip actual –escoltar la gent i actuar on faci més falta- sigui el que predomini a l’hora d’abordar les obres del poble.    

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:22