LES NOSTRES FESTES DE TARDOR

Dimecres, 10 d'octubre de 2018 a les 00:00

Aquest divendres i dissabte celebrarem les Festes de Tardor de Callús. Entitats, comerciants i Ajuntament ho hem preparat tot per acollir la gent que ens vulgui venir a visitar. Esperem, doncs, que hi tinguem força gent i que el temps ens hi acompanyi.

Enguany hi ha algunes novetats que val la pena de ressaltar:

  • Espectacle infantil amb bombolles: al matí, a la Plaça Major.
  • La presència de la Banda de Música de Cardona, una formació amb més de vuitanta músics, que actuaran cap a migdia a la cruïlla Carretera de Cardona – Carrer Puigbò.
  • Festival TEST: Tres obres de teatre de petit format, a la tarda del dia 12, que tindran lloc al Vagó i a l’Esplai.

El gruix de les Festes, però, continua essent com cada any: Xocolatada, Trobada de Puntaires (amb una exposició a la sala de plens que no us podeu perdre), Fira d’artesans i de segona mà, passada de la Colla Gegantera, exhibició de ball country, recital de poesia i música, sardanes...

I l’endemà Callús serà el centre de les Jornades Europees del Patrimoni al Bages. Els participants es concentraran a la Plaça de l’Ajuntament a 2/4 de 10 i d’aquí es farà un recorregut per conèixer el nostre patrimoni: pedres històriques, Església Vella, Castell de Godmar, Cal Cavaller, els Manxons... I a la tarda, ermita de Viladelleva, on, a més, hi haurà la tradicional missa amb la repartició del panet beneït i berenar.

Aquestes Festes, a més d’acollir els visitants i mostrar-los el millor del nostre poble, han de servir per cohesionar-nos més, per sentir-nos poble i per enorgullir-nos de ser callussencs i callussenques.

Que tinguem unes bones Festes de Tardor!!

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:22