ÒPERA A CALLÚS

Dijous, 18 d'octubre de 2018 a les 00:00

Aquest cap de setmana, diumenge, dia 21 d’octubre, tindrem l’oportunitat de gaudir d’una representació d’òpera al nostre poble. Serà a les 6h de la tarda (18h), a l’Església Vella de Sant Sadurní, rebatejada com a La Rectoria de Godmar.

L’òpera que es representarà serà Don Pasquale, de Gaetano Donizetti. Es tracta d’una òpera bufa, és a dir, de comèdia i divertida. (Per tant, apta per a tots els públics.) Es considera una òpera important, ja que és molt representada arreu del món. Es va estrenar l’any 1843, a París.

Aquesta representació anirà a càrrec de la companyia Sull’Aria, grup format a redós de l’Aula de cant del Conservatori Professional de Badalona. La direcció és a càrrec de Rocío Martínez, amb David Malet al piano. La primera interpretació va ser el passat mes de maig al Teatre Zorrilla de Badalona.

La iniciativa és obra del propietari d’aquest espai, que ja ha acollit altres representacions musicals, com la del pianista Carles Marigó a la tardor passada (iniciativa de l’Escola de Música de Callús); o la del Quartet Teixidor, el mes de juny d’enguany (a iniciativa de l’Ajuntament). En aquesta avinentesa l’Ajuntament hi col·labora.

No cal dir que estem orgullosos d’aquesta excel·lent iniciativa, que ens permetrà gaudir d’un acte culturalment i musicalment important al nostre poble. I que esperem que tots els callussencs i callussenques aficionats a la música hi participin. Però també hi són convidats totes les persones del Bages i més enllà que ens hi vulguin acompanyar-nos-hi.

Hi esperem a tothom!!

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:22