Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:16:59 | 24/04/2019

Viladelleva Callús
Portada > Actualitat > Notícies > Final d'obres a la carretera Cardona

Final d'obres a la carretera Cardona

30/11/2018

Amb la visita del diputat Jordi Fàbrega, ahir dijous, a la tarda, es va donar per acabada la intervenció de la Diputació en les obres de la Carretera de Cardona entre el pont de la Carretera de Sant Mateu i el carrer del Riu.

Amb aquesta intervenció creiem que aquesta part del poble ha quedat més endreçada per a tothom, tant per als veïns com per a la resta de callussencs i callussenques que hi passem.

Val a dir que l’ajuda de la Diputació ha estat decisiva, tant per la seva contribució directa, com per la direcció de l’obra i la flexibilitat amb va acollir les propostes de l’Ajuntament. I també cal dir que, al final, en lloc de més de 100.000€, la corporació local només n’ha hagut de pagar uns 52.000€, gràcies a la baixa en la licitació de les obres.

Per tant, tenim, d’una banda, el Passeig A. Clavé i de l’altra, la Carretera de Cardona, que seran dues parts del poble que quedaran en millors condicions urbanístiques que fa quatre anys.

Ens queden encara tres coses que preveiem que es faran abans no s’acabi aquest mandat: a) Acabar la urbanització dels Manxons i arreglar-ne també la part de la Carretera de Sant Mateu. b) Rehabilitar les Tines dels Manxons. c) Iniciar la restauració de l’ermita de Viladelleva. En la primera i la tercera també comptem amb l’ajuda decisiva de la Diputació. Probablement la primera començarà ja la setmana entrant, perquè les obres ja s’han licitat i l’empresa que les farà ja s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament. Viladelleva preveiem que s’iniciarà cap al mes de febrer o març.

Pel que fa a la restauració de les Tines dels Manxons, el Consell Comarcal, que és qui dirigeix l’obra, ha fet ja licitació i hom preveu que cap al febrer també comenci la intervenció en aquest important conjunt.

En conjunt, doncs, seran cinc actuacions que deixaran diferents parts del nostre poble en un millor estat que eren fa poc temps. El repte, a partir d’ara, serà saber-ho conservar i mantenir en condicions adequades entre tots. Però segur que ho farem, perquè estem orgullosos del nostre poble i dels nostre monuments!

Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2019 a les 14:42h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona