Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:05:00 | 26/06/2019

Foto web
Portada > Actualitat > Notícies > A les portes d'un nou any

A les portes d'un nou any

27/12/2018

Tot i que sabem que es tracta de dates arbitràries, cada any per aquests dies acostumem a fer balanç de l’any que s’acaba i a fer propòsits per a l’any que començarà ben aviat.

També des de l’Ajuntament, fem balanç de l’any que s’acaba. Creiem que ha estat un bon any per al nostre poble. D’una banda, hem acabat obres importants, com és ara el Passeig A. Clavé –pel qual rebem contínues felicitacions de part de gent del poble i de fora-; o la part de la Carretera de Cardona fins el carrer del Riu. Estem també ben satisfets de les festes organitzades (Fira de Primavera, Festa Major, Festes de Tardor, Fira de Nadal), ja que totes han tingut una bona participació, però sobretot perquè s’hi ha implicat les entitats del poble –l’ànima de Callús.

No cal dir que ens han deixat un bon regust totes les ajudes que hem pogut canalitzar cap a persones que ho necessiten, directament o a través d’entitats, com és ara Càritas. Malgrat tot, però, continuem encara preocupats per la molta gent que és a l’atur (unes noranta persones) i per les famílies que no poden arribar a final de mes.

En l’apartat dels bons propòsits, tenim la intenció de completar les obres pendents: Manxons (urbanització) i Tines dels Manxons (Consell Comarcal). També esperem poder iniciar les obres de Viladelleva, amb l’ajut de la Diputació. Amb això completarem el quadre d’obres importants per a Callús. Continuarem cuidant les entitats i estant atents a les seves necessitats. Però voldríem implicar-les en l’aventura de la Fira de les Filadores, que serà el nom que voldrem donar a una renovada Fira de Primavera, amb la participació i la implicació de tots els callussencs i callussenques.

Però sobretot ens agradaria poder ajudar totes les persones i famílies que tenen dificultats i que ho passen malament: a les persones que no tenen feina, a les famílies que tenen dificultats per causa de malalties, de situacions personals desafortunades, de contratemps sobrevinguts per mil i una raons. Per a tothom de la nostra comunitat, voldríem que l’Ajuntament pogués ser prou proper com per ajudar a superar els mals moments i els entrebancs que es presenten a la vida. Ja sabem que no podrem arribar a tothom, però almenys intentarem ajudar el màxim possible de persones de la nostra comunitat.

Per això volem desitjar a tots els callussencs i callussenques QUE TINGUEU UN BON ANY NOU!!! Que el 2019 sigui millor que el 2018!! Que tots els vostres desitjos, somnis i anhels es facin realitat i tinguem tots salut i alegria!!!

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/06/2019 a les 08:16h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona