Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:02:58 | 24/08/2019

Foto web
Portada > Actualitat > Notícies > CUIDAR ELS NOSTRES POLÍGONS

CUIDAR ELS NOSTRES POLÍGONS

31/01/2019

Callús té tres àrees on s’ubiquen les empreses que donen feina a una part de la població: els Manxons, Cal Cavaller i el Cortès. (Probablement hi hauríem de poder afegir també la zona de la Bòbila i Antius; però avui aquests dos punts són inactius, malgrat que el planejament urbanístic els consideri també zones industrials, com també hi considera altres punts on hi ha empreses de fa anys.)

Si ens centrem ara en els tres punts esmentats, cal reconèixer, abans de tot, que l’Ajuntament –l’actual i els d’abans- tenen aquestes zones força descuidades. Hi ha fanals de l’enllumenat públic que no cremen, hi falten contenidors, costa d’orientar-se i trobar la ubicació de les empreses, etc. Reconèixer aquestes mancances és el primer pas per posar-hi remei.

Un estudi fet a partir d’enquestes als responsables de les empreses mostra que tenen moltes coses a reivindicar. Algunes depenen de l’Ajuntament i, per tant, s’hi pot posar remei.

Per què és important prestar atenció als polígons del nostre poble? En primer lloc, perquè és aquí on es concentra la poca indústria que tenim; i les escasses empreses dedicades a aspectes logístics que es troben situades a Callús. En segon lloc, perquè és gràcies a aquestes empreses que un cert nombre de callussencs i callussenques no han de fer grans desplaçaments per trobar feina. I en tercer lloc, perquè aquestes empreses també paguen els seus impostos a l’Ajuntament de Callús, de manera que tenen dret a reclamar que se les tingui en compte i s’atenguin les seves justes reivindicacions.

Des de l’Ajuntament ens proposem, doncs, d’esmenar la poca atenció que, en general, tots els ajuntaments han tingut cap a aquest espai urbà i mirar de tenir els polígons en millors condicions que no els hem tingut fins ara.

Per això volem agrair també les empreses que s’han instal·lat recentment al nostre poble, de manera que pràcticament tot el sòl industrial ja està ocupat. Gràcies per la confiança que demostren cap a Callús. Mirarem de correspondre-hi.

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/08/2019 a les 12:50h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona