Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:11:59 | 25/05/2019

Viladelleva Callús
Portada > Actualitat > Notícies > Les escales de Cal Cavaller

Les escales de Cal Cavaller

07/03/2019

Sovint els veïns de les colònies (Cal Cavaller, el Cortès) es queixen, i amb raó, que l’ajuntament els té una mica oblidats. Certament, des del consistori, es pensa més en el nucli del poble, una mica en els Manxons, que en són gairebé una prolongació natural, però més poc en Cal Cavaller i en el Cortès. D’Antius, ja no en parlem perquè pràcticament no hi viu ningú, tot i que l’interès com a patrimoni industrial hauria de ser més present en les nostres inquietuds.

A Cal Cavaller són diverses les demandes dels veïns, que hem mirat que fossin ateses. Però quedava una darrera cosa per fer: arreglar-ne les escales que baixen des de la carretera cap a la fàbrica.

I aquesta setmana ens hi hem posat. La brigada municipal, que ho tenia a l’agenda, ha iniciat les obres d’encofrar i arreglar les escales, de manera que els veïns puguin pujar-hi i baixar-hi amb més comoditat que fins ara.

Certament poden ser unes escales no gaire utilitzades. Però la gent que, a la tarda o als caps de setmana, porten la mainada al petit parc que hi ha a mitja escala, segur que ho agraeix.

(Recordem que a prop del parc hi havia també un forat causat per un ensorrament del clavegueram pluvial i que l’ajuntament va arreglar just en començar aquest mandat.)

Tant Cal Cavaller com el Cortès tenen més coses que s’hi ha d’arreglar, especialment a la part dels polígons industrials. Però d’això ja en parlarem més endavant. De moment, pensem en les persones que hi viuen, que ja és prou important per si mateix.

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2019 a les 09:34h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona