Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:06:56 | 17/11/2019

Viladelleva Callús
Portada > Actualitat > Notícies > Els nostres joves, el nostre futur

Els nostres joves, el nostre futur

14/03/2019

El passat dia 1 de març, a la tarda, uns quants joves de Callús van exposar el seu treball de recerca, corresponent al segon de batxillerat. Es tracta de joves de 17-18 anys, amb interessos de futur diversos, però tots units per un afany comú: saber més sobre un determinat tema que els apassiona.

Vam sentir una magnífica exposició de Tonet Graells sobre les persones nouvingudes (Immigració, cruïlla de camins), amb interessants reflexions sobre la immigració i el racisme, així com sobre la situació dels estrangers en la Catalunya actual. Contrastava aquesta situació amb la visió que tenim els autòctons sobre les persones migrades.

També  vam poder sentir una exposició molt interessant sobre l’autoestima dels joves, a càrrec d’Ane Crespo (La baixa autoestima, l’obstacle d’alguns adolescents). A més de donar una visió científica des del punt de vista de la psicologia, també ens va exposar diferents teràpies per combatre la baixa autoestima i poder superar situacions crítiques.

Miquel Ros ens va exposar una Anàlisi del fitness, les seves tendències i el seu mercat, un treball en què ha analitzat les principals tendències en fitness. Aquest és un mercat en què cada vegada hi ha més demandes i unes determinades tendències que cal tenir en compte per poder-hi incidir. L’exposició, en aquest cas, va ser feta sense cap apunt...

Certament hi ha més joves callussencs i callussenques que han realitzat aquest curs treballs de recerca per als seus centres escolars (institut Mig-Món de Súria i altres escoles de Manresa). Ens hauria agradat molt de poder-los escoltar i descobrir en quins temes el nostre jovent es vol especialitzar i com les seves recerques ens ajuden a millorar el nostre coneixement del món que ens envolta.

És la segona vegada que s’organitza aquest esdeveniment que creiem que val molt la pena que sigui més conegut. La conclusió dels que hi van assistir és que els nostres joves són realment el nostre futur. I que se l’estan treballant amb esforç, constància i il·lusió.

Moltes gràcies, joves de Callús!!

Darrera actualització d’aquest contingut: 14/11/2019 a les 11:35h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona