Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:21:16 | 22/07/2019

Viladelleva Callús
Portada > Actualitat > Notícies > Una bona notícia per a les tines dels Manxons

Una bona notícia per a les tines dels Manxons

28/03/2019

Com ja s’ha anat anunciant, ben aviat veurem a començar les obres a les Tines dels Manxons, per restaurar-les almenys parcialment i convertir-les en un atractiu turístic més del nostre poble.

Aquesta obra és cofinançada per l’Ajuntament i uns fons europeus, els Fons de Desenvolupament Regional (FEDER). L’execució va a càrrec del Consell Comarcal, ja que forma part d’un conjunt d’obres que s’emmarquen en la promoció turística de la comarca sota l’etiqueta del Geoparc. L’Ajuntament de Callús, doncs, ha de pagar i estar al cas que l’obra es faci d’acord amb el que s’ha projectat.

El cost de l’obra, per a l’Ajuntament, és força elevat: més de 100.000€. Per això ha caigut especialment bé que el Consell Comarcal reeixís a obtenir de la Diputació de Barcelona una subvenció perquè els ajuntaments de la comarca que participen en aquest projecte haguessin de pagar només la meitat del que els corresponia. Dilluns passat el ple del Consell acceptava la subvenció de més de 400.000€ de la Diputació amb la destinació d’ajudar els ajuntaments a pagar la part del FEDER que els correspon.

Per tant, en primer lloc, cal agrair el Consell Comarcal les gestions fetes i el resultat aconseguit, perquè permetrà a tots els ajuntaments alleugerir la càrrega del pagament de les diferents obres. I, en segon lloc, cal reiterar l’agraïment a la Diputació per la seva constant aportació i ajuda als ajuntaments.

De fet, totes dues institucions, Consell Comarcal del Bages i Diputació de Barcelona han estat i són sempre al nostre costat i ens ajuden en tots els projectes que els presentem. Aquesta col·laboració ha permès a ajuntaments petits com el nostre poder fer moltes coses que, altrament, no haurien estat possibles.

Moltes gràcies, doncs, Consell Comarcal del Bages i Diputació de Barcelona!

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/07/2019 a les 14:42h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona