Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:21:18 | 22/07/2019

Foto web
Portada > Actualitat > Notícies > Diumenge de Rams a Callús

Diumenge de Rams a Callús

12/04/2019

 

Aquest diumenge el nostre poble s’omplirà de gent. Hi haurà dos esdeveniments que portaran persones d’arreu de Catalunya a Callús.

D’una banda, l’associació 7deball organitza al Casal una trobada de ball country, una modalitat de ball que aplega cada dia més persones del nostre país. Es calcula que hi vindran més de 200 persones, que faran ús de les instal·lacions del Casal i de l’escola Joventut durant una bona part del dia.

I de l’altra, des del dissabte, tindrem la XXIa Pujada en Costa Callús-Sant Mateu. Memorial Laia Costa, que com cada any portarà a Callús unes quantes desenes de cotxes de tota mena que competiran per veure qui fa el millor temps en aquesta cursa entre els Manxons i Sant Mateu. Segons els organitzadors, enguany hi haurà rècord de cotxes, ja que s’ha superat la xifra d’anys anteriors.

Entre una cosa i una altra visitaran Callús uns quants centenars de persones que sens dubte mirarem d’acollir tan bé com sapiguem i puguem. Des de l’ajuntament hem intentat facilitar la seva estada entre nosaltres, al mateix temps que els hem demanat que respectin l’entorn i ens ajudin a mantenir el civisme i la bona entesa que normalment regna al nostre poble. I estem segurs que així serà.

Esdeveniments com aquests no solament ajuden els restauradors locals i empreses que se’n puguin veure beneficiades, sinó que ajuden a projectar el nostre poble més enllà: a la comarca i a la resta de Catalunya. Per això també són importants. (I les setmanes que venen tindrem encara noves ocasions: Caramelles, Fira de les Filadores...)

Callús és un poble obert i acollidor. I estem segurs que diumenge ajudarem les persones que ens visitin a conèixer-lo encara més i millor. Malgrat algunes molèsties i enrenou que ens pugui causar el nombre de visitants, val a dir que és molt més el profit que en podem treure que no pas els perjudicis que ens puguin comportar.

Per això els donem la benvinguda i al mateix temps convidem tothom a ser amables i acollidors.

Benvinguts!

I moltes gràcies!

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/07/2019 a les 14:42h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona