Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:03:03 | 24/08/2019

Viladelleva Callús
Portada > Actualitat > Notícies > INFANTS I ESCOLA

INFANTS I ESCOLA

16/05/2019

Aquesta setmana l’ajuntament ha organitzat, conjuntament amb el Consell dels Infants, tota una colla d’actes per als infants de Callús. Dilluns hi va haver un Taller de pintura; dimarts, Conta contes a l’escola bressols i Discoteca al Casal; dimecres una Guerra d’aigua, amb joguines d’aigua incloses; dijous, un taller de circ i divendres, Rauxa per als petits i el lliurament dels premis del Concurs de dibuix infantil, un dels quals, a més, serà el cartell de la festa major d’enguany.

Tot un conjunt d’actes perquè els nostres infants, durant una setmana, sentin reconeguts i puguin saber que són importants de cara al futur de la nostra comunitat, del nostre poble. Tota una declaració d’intencions i una demostració, amb fets palpables, que els infants són una peça clau per a l’esdevenidor de Callús.

Dissabte, dia 18 de maig, a l’escola Joventut se celebra també la Festa de Primavera, que organitza l’AMPA de l’escola, amb la col·laboració del Centre Excursionista. Hi haurà diversos actes, inclòs un dinar popular. En cas de pluja (que sembla probable) una part dels actes es faria al Casal del Poble.

Aquesta setmana ens centrem, doncs, en un fet vital per al demà del nostre poble: la infància, l’escola, l’educació... I venim d’una setmana dedicada a la gent gran. Haurem tingut, per tant, una quinzena d’actes per als grans i per als petits. Per recordar-nos a on volem arribar (gent gran activa) i d’on venim (educació per als infants, escola com a centre vital del poble).

Aquest dos fets demostren que la nostra comunitat, Callús, es vol constituir en una comunitat educadora, que es reconeix a si mateixa, que té en compte tots els seus membres, que no vol que ningú quedi enrere i que ens hem de recordar que tots som poble i tots volem el millor per als que vivim aquí. Però sobretot que volem el millor per als nostres infants i per a la gent gran.

Moltes gràcies a tothom per l’esforç d’organitzar i de participar en tots els actes que s’han programat en aquesta quinzena tan destacada dedicada a la gent gran i a la infància!!!

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/08/2019 a les 12:50h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona