Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:19:11 | 17/09/2019

Tines Callús
Portada > Actualitat > Notícies > Comencem una nova etapa

Comencem una nova etapa

30/05/2019

Diumenge passat, dia 26 de maig, va haver-hi eleccions municipals a l’estat espanyol. A Callús l’equip d’Esquerra Republicana va revalidar la seva majoria i es va situar en vuit regidors. El grup de Junts per Callús en va obtenir tres. (Recordem que ara, en depassar els 2.000 habitants, el consistori ha de tenir 11 regidors.)

Comença, doncs, una nova etapa municipal, amb un equip que ja ha estat governant durant els darrers quatre anys. A partir del dia 15 de juny, en què prendran possessió els regidors i regidores i s’elegirà l’alcalde, quedarà constituït el consistori i encetarem un nou mandat municipal.

Quedaran enrere els debats i les discussions de projectes diversos. Els nous regidors –tots- tindran l’obligació de treballar pel poble: uns des del govern, els altres probablement des de l’oposició; però tots contribuint a fer que Callús sigui un poble millor, amb més capacitat per afrontar els reptes que tant les persones com la comunitat tenim plantejats.

Treballar pel bé del poble és un dels honors més grans que pot tenir una persona amb vocació de servei públic. Qualitats com saber escoltar tothom, prendre les millors decisions en consciència, fer prevaler sempre els interessos col·lectius i l’interès general, abans que els interessos particulars o privats, dialogar amb tothom, governar per a tothom (pensi com pensi), ser amatent a complir les obligacions del càrrec, buscar solucions als problemes i als conflictes... són normes que tothom qui es dedica als afers públics hauria de tenir en compte i posar-se com a lemes per a un millor servei als altres.

En moments de desprestigi de la política, persones que estiguin disposades a donar una part del seu temps i de la seva capacitat personal per a la comunitat han de ser apreciades i lloades. Cal ser exigent amb els qui ens governen, però també cal reconèixer l’esforç i els esforços que es fan per ajudar i servir el poble.

El nostre poble ha de continuar vivint en pau i harmonia, amb civisme i respecte, amb esperit de col·laboració i de construcció conjunta. La cohesió de què gaudim ha de continuar essent l’objectiu que hem d’assolir. I perquè tot això pugui ser realitat, cal que continuem treballant, des de l’ajuntament i des de la ciutadania en benefici de tots, per l’interès general.

Moltes gràcies a tothom per fer-ho possible!!

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/09/2019 a les 11:02h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona