Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:19:07 | 17/09/2019

Tines Callús
Portada > Actualitat > Notícies > Èxits esportius

Èxits esportius

06/06/2019

 

Dissabte passat, dia 1 de juny, l’equip de juvenils del CF Callús va obtenir una victòria important al camp del Sallent (1-4). Però el resultat va ser més que una victòria: va significar quedar primer al seu grup i pujar de categoria.

En primer lloc, enhorabona a tots els jugadors, a l’entrenador i a tot el club per aquest èxit ben important!!

S’ajunta, a més, a un altre èxit d’un dels equips dels alevins, que també va quedar primer del seu grup i també pujarà de categoria.

Val a dir que ens enorgulleixen com a callussencs aquests èxits, que diuen molt de l’esforç dels jugadors, en primer lloc; de la bona direcció dels entrenadors, en segon lloc; i de la bona gestió del club, en tercer lloc. Per això des de l’ajuntament felicitem una vegada més tota la família del Club de Futbol Callús, que és patrimoni de tots els callussencs i callussenques.

Els finals de temporada sempre són el resultat de la feina feta durant molts i molts mesos. Mesos de treball, de sacrificis, de deixar estar comoditats de casa per anar a entrenar, a jugar, a desplaçar-se... Tot aquest cúmul d’esforç sovint queda com oblidat darrere l’èxit. Però cal pensar-hi. Com també cal pensar que no sempre els esforços aconsegueixen èxits: de vegades no es guanya i cal esperar noves oportunitats. Però esforçar-se i lluitar, noblement, per aconseguir un objectiu diu molt de tots nosaltres i és l’exemple que hem de retenir dels nostres equips de futbol.

Enhorabona a tots!!!

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/09/2019 a les 11:02h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona