Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:05:23 | 21/11/2019

Viladelleva Callús
Portada > Actualitat > Notícies > La gent fa la festa

La gent fa la festa

27/06/2019

Aquest cap de setmana és la Festa Major del nostre poble. Seran quatre dies amb actes de tots colors i per a tothom. La intenció és que tots plegats puguem retrobar-nos en tots els actes i ens ho passem d’allò més bé.

Val a dir que la Festa Major és un moment especial de l’any, un moment especial per als callussencs i callussenques, i també per als forasters que ens visitaran i que acollirem amb molt de gust.

Enguany hi ha algunes novetats importants. Divendres, el pregó de la festa anirà a càrrec dels infants del Consell dels Infants de Callús. El motiu és perquè el nostre poble ha estat escollit Ciutat amiga d ela Infància, per la UNICEF. I s’ha cregut que un bon homenatge als nostres infants és donar-los el protagonisme que es mereixen a la festa major.

També hi ha novetats en els actes del dissabte a la tarda, amb una gimcana familiar, que voldríem que fos molt participada. El diumenge es presentarà en societat el Club Automodelisme de Callús, amb una activitat que durarà tot el dia.

Al programa hi trobareu altres novetats ben interessants. Us recomanem que us el llegiu i aneu a tots els actes que us agradin i que us semblin més oportuns. L’important és passar-s’ho bé, trobar-se amb els amics, coneguts i saludats, posar-se al dia de les novetats de la família i renovar els llaços d’amistat o de coneixença.

La Festa Major és el moment de sentir-se poble, de sentir que formem part d’una comunitat de persones que compartim uns vincles que ens uneixen i ens enforteixen com a persones i com a grup. Per això, aquests dies demanem a tothom civisme, respecte i convivència.

Des de l’Ajuntament desitgem a tots els callussencs i callussenques que passeu un bona Festa Major!!!

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/11/2019 a les 11:49h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona