Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:23:23 | 19/08/2019

Tines Callús
Portada > Actualitat > Notícies > La Setmana Jove

La Setmana Jove

18/07/2019

Aquesta setmana celebrem a Callús la Setmana Jove. Seran tot un conjunt d’actes dedicats als nostres joves, ara que tenen vacances. La seva participació tant en el disseny i propostes, com en els actes que s’organitzen és molt important.

Les activitats van des de jocs de taula, elaboració d’un mural participatiu, torneig de ping-pong i classes de zumba, una Escape Room, cinema a la fresca, sopar pícnic jove i concert el dissabte a la nit. I els espais on tindran lloc les activitats seran entre la zona esportiva, la Plaça de la Pau i la Plaça de l’Ajuntament.

Val a dir que aquesta és la segona Setmana Jove que s’organitza. Esperem, però, que no sigui l’última! Els nostres joves es mereixen tenir també un espai i uns dies dedicats expressament a ells. La intenció de l’ajuntament és, amb la participació del jovent, anar programant cada any més activitats durant el mes de juliol, a fi de compartir amb els joves de Callús, més moments. I sobretot de facilitar que es trobin i que comparteixin entre ells, diversió i esplai, a més d’intercanvi i formació.

La disponibilitat d’una dinamitzadora jove i d’una regidora ocupada gairebé específicament a aquesta funció han permès també que aquesta segona Setmana Jove pugui ser més ambiciosa que l’anterior. I, sobretot, que puguem mirar endavant amb més bona perspectiva.

Agraïm moltíssim a tothom que participa en aquesta Setmana Jove i desitgem que puguem repetir noves edicions cada vegada amb més activitats i més interessants. Però per a això serà vital que els joves hi participin i facin arribar les seves propostes i suggeriments als responsables de l’organització.

Moltes gràcies!

I visca el jovent de Callús!!!

Darrera actualització d’aquest contingut: 14/08/2019 a les 12:20h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona