Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:09:00 | 20/10/2019

Tines Callús
Portada > Actualitat > Notícies > MANTENIMENT D’ESTIU

MANTENIMENT D’ESTIU

14/08/2019

A l’estiu s’aprofita el temps per fer el manteniment de les instal·lacions municipals que durant l’any es troben en ple funcionament i no s’hi poden fer determinades obres. És el cas dels centres escolars, sobretot.

Aquest estiu, sense anar més lluny, s’estan fent actuacions a l’Escola Municipal de Música. Després de l’ensurt del març passat, en què es va desprendre una placa del sostre, ara es pinten diverses parts i s’obren espais per a ventilació en habitacions petites. Unes obres que durant l’any difícilment es podrien fer, a causa de la presència dels estudiants de música i del professorat.

I el mateix passar amb l’escola Joventut i l’escola bressol Mainada. A la primera es pintarà el gimnàs i diverses portes. I es canviaran els tancaments d’una part de l’edifici, continuant amb una actuació que ja es va inicial l’estiu passat. Val a dir que aquesta segona actuació es fa per millorar l’eficiència i en part està subvencionada per la Diputació. A l’escola bressol Mainada es fan reparacions menors, però no per això menys importants.

En conjunt, doncs, es poden a punt aquests edificis perquè durant l’any compleixin encara millor la funció a què estan destinats. Val a dir, però, que l’important de les escoles són sempre els mestres, el professorat. Tanmateix que es trobin amb unes instal·lacions adequades i amb bones condicions facilita moltíssim que puguin fer la seva feina de manera més eficaç. Per això no ens ha de saber greu –al contrari!- destinar a arreglar les escoles recursos municipals (en diners o en persones). És una obligació que assumim amb molt de gust.

I segur que és una inversió de cara al futur. 

Darrera actualització d’aquest contingut: 17/10/2019 a les 14:46h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona