Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:00:38 | 17/10/2019

Viladelleva Callús
Portada > Actualitat > Notícies > CALLÚS, VILA FLORIDA

CALLÚS, VILA FLORIDA

03/10/2019

Divendres passat, dia 28 de setembre, dues regidores de l’ajuntament van recollir la distinció de “Vila Florida”, que atorga la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya i l’Agència Catalana de Turisme, de la Generalitat de Catalunya. Se’ns va concedir una flor, la primera. (Hi ha pobles amb 3 i 4 flors...). El reconeixement és, sobretot, per l’esforç fet en el tram del passeig A. Clavé entre la Carretera i el carrer de la Font.

Aquest és un primer pas en una direcció en la qual hem de treballar tots: ajuntament, comerços, particulars... I ens queda molt per fer. Certament, les jardineres, l’arbrat i els espais verds públics han d’estar més ben cuidats i han de “fer més goig”. Des de l’ajuntament mirarem de destinar-hi els recursos que puguem per tenir un entorn florit molt millor que els que tenim ara.

Però també hem de reclamar l’esforç de tothom: mirant d’actuar amb civisme sobre els espais públics, respectant l’entorn i embellint, en la mesura que puguem també els espais privats amb flors i altres elements vegetals adients.

No ens resistim a copiar el que es diu en el llibre de presentació:

  • Perquè una Vila Florida vetlla pel benestar dels seus habitants.
  • Perquè una Vila Florida és més atractiva per als seus visitants.
  • Un reconeixement a la feina ben feta.
  • Una oportunitat per fer créixer el verd a Catalunya.

Vuit anys d’esforç per part dels organitzadors per estimular pobles i ciutats a ser Viles Florides ha fet que centenars de viles de Catalunya (de totes mides i d’arreu) tinguin ja aquesta distinció. Callús ens hi hem sumat enguany. Ara el nostre repte és fer créixer aquest reconeixement i i aprofitar l’oportunitat per tenir un poble millor.

Entre tots, segur que ho aconseguirem!

 

(Podeu consultar la distinció a https://vilesflorides.cat/)

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/10/2019 a les 16:20h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona