Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:00:35 | 17/10/2019

Tines Callús
Portada > Actualitat > Notícies > FESTES DE TARDOR PER A TOTHOM!!

FESTES DE TARDOR PER A TOTHOM!!

10/10/2019

El calendari ha volgut que enguany les Festes de Tardor siguin en dissabte, de manera que tenim un parell de dies d’actes entorn de la celebració de l’arribada de la tardor. Això ha permès d’oferir una colla d’actes ben variats, per tal que tots els callussencs i callussenques en puguem gaudir.

D’entrada, tindrem el dia 12, a partir de les 9h, tres actes per mirar i passar-nos-ho bé: la 24a Trobada de Puntaires, enlairament de globus aerostàtic (tothom hi podrà pujar) i concentració de cotxes clàssics. Però no us descuideu de venir a la plaça de l’Ajuntament cap a 2/4 de 10h a recollir un bon got de xocolatada.

Tot seguit podeu fer un volt per les parades, que seran tot el matí a la Carretera de Cardona; però també pujar a l’inflable infantil, veure una activitat lúdica amb bombolles, contemplar la demostració de ball country davant del bar Garbí... Però no deixeu de seguir la Colla Gegantera, que farà un cercavila pels carrers del nostre poble.

Cap a migdia, podeu seguir una classe de zumba oberta a tothom, davant del bar Els Caçadors o escoltar poesia i música davant del bar Stop.

A les 14h la Colla Gegantera farà la seva arrossada al Casal del Poble.

I a la tarda tindrem representacions del Festival Test, a l’Espai Godmar, i sardanes al passeig A. Clavé, a les 6h.

S’ha inclòs per acabar la jornada una xerrada sobre la cooperació al Senegal des de la mirada de dues callussenques, a la sala d’actes de l’ajuntament.

L’endemà, diumenge, dia 13, tindrem diverses activitats des de les 10h: Qigong per la salut, amb degustació de tes al final; un espectacle infantil (Big, Bang Cuc Flash) a les 11h; i un maridatge de vins i caves amb formatges, a la 1h. A la tarda, una tirada de bitlles catalanes, a les 5h; el correfoc infantil, a les 7h i el castell de focs, a les 8h. (Aquests dos darrers actes us els devíem des de la festa major, quan no es van poder fer a causa de l’onada de calor.)

Queden diverses activitats que s’han fet abans (taller de participació sobre memòria històrica de la guerra civil) o es faran després: Caminada popular, el dia 20 d’octubre; i Missa a Viladelleva, amb repartició del panet beneït, el dia 26 d’octubre, a les 5h de la tarda.

Vet aquí, doncs, unes Festes de Tardor que han de ser ben lluïdes i en les quals tothom pot passar-s’ho d’allò més bé!

Naturalment també esperem que vingui gent de fora, de manera que entre tots tinguem unes jornades ben nodrides i puguem recordar les Festes de Tardor 2019, com unes festes ben especials.

Des de l’ajuntament també volem agrair a les entitats que organitzen actes el seu esforç per fer entre tots encara més lluïdes les Festes.

Us animem a tots a participar-hi!!!

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/10/2019 a les 16:20h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona