Bones Festes a tothom!!!

Divendres, 20 de desembre de 2019 a les 00:00

Comencem aquesta setmana el període de festes de Nadal, unes festes entranyables i per viure sobretot en família. 

BONES FESTES A TOTHOM!!!

Comencem aquesta setmana el període de festes de Nadal, unes festes entranyables i per viure sobretot en família. Viurem dies de retrobament, de salutacions i de reviure experiències i records d’altres temps. Però també constatarem que encara ens podem saludar i ens podem tornar a veure.

No anirà malament, però, que també ens recordem dels que ja no hi són: dels que ens han deixat enguany o fa més temps. El seu record es fa més punyent i més present aquests dies. Però està bé que hi pensem, com també estarà bé que els nostres pensin en nosaltres quan no hi siguem.

Cal tenir un pensament, a més, pels que no poden viure les festes com nosaltres, pels que s’ho passen malament, pels que pateixen o pels que no tenen el mínim per poder viure unes festes (i tot l’any) amb dignitat. Des de l’òptica de la nostra cultura, per Nadal cal recordar-se també dels desvalguts i dels més vulnerables de la nostra societat. I ajudar-los a millorar la seva situació.

Des de l’ajuntament volem desitjar unes BONES FESTES a tothom: un bon Nadal i un feliç Any Nou! Ens agradaria que es fessin realitat tots els bons desitjos de tots i cada un dels callussencs i callussenques. També demanem que tinguem unes bones festes en pau i civisme, com sempre, perquè una bona convivència és una condició important per poder fer una celebració amb joia i alegria.

BON NADAL!!!

Darrera actualització: 18.12.2019 | 19:35