Estrenem pàgina web!

Dijous, 21 de novembre de 2019 a les 11:30

Amb el suport de la Diputació de Barcelona, hem renovat la pàgina web de l’ajuntament de Callús. Aquest butlletí ja és el primer de la nova etapa del web de l’ajuntament.

Hi trobareu més varietat de temes i més qüestions que segurament us podran interessar. En tot cas, l’objectiu d’aquesta renovació és fer més “amable” aquesta pàgina que cada dia consulten més persones. I més llegidora, per tal que la informació us pugui arribar més fàcilment. (Per això, us demanem, en primer lloc, que ens feu arribar les observacions que cregueu convenients per millorar-ne la presentació i el contingut.) Però sobretot la nova pàgina web ha de donar més i millor informació sobre l’ajuntament i el poble.

Com una de les principals formes de comunicació entre l’ajuntament i la ciutadania, volem que la pàgina web informi de totes les actuacions municipals importants i d’interès per als callussencs i callussenques. Per això mirarem de posar-hi totes aquelles notícies, avisos i altres comunicacions que puguin afectar d’alguna manera o altra totes les persones que viuen al nostre poble o que hi puguin estar relacionades.

En aquest web, com a l’anterior, també hi trobareu seccions com Salut o Educació, amb notícies i informacions que us poden ajudar en la vostra vida quotidiana. Amb aquests apartats volem que la pàgina tingui valor afegit i valgui la pena consultar-la.

Finalment aquest web també vol estar al servei d’entitats i associacions del nostre poble que hi vulguin publicar alguna informació d’activitats. Per això l’apartat de l’agenda portarà puntualment les informacions que ens feu arribar per donar-hi publicitat i informar-ne tothom.

No cal dir que, des d’ara, us agraïm les consultes que hi fareu –així com els suggeriments de millora que ens pugueu fer arribar. La comunicació té ple sentit quan hi ha un emissor i uns receptors.

Com sempre, l’ajuntament al vostre servei!

 

Darrera actualització: 21.11.2019 | 11:39