Feina feta

Dimecres, 4 de desembre de 2019 a les 00:00

Comencem aquest darrer mes de l’any amb una sèrie de reptes importants!

UN DESEMBRE ESPECIAL

Comencem aquest darrer mes de l’any amb una sèrie de reptes importants, però també amb diversos guanys i realitzacions, que val la pena de posar en valor i de tenir en compte.

Hem acabat obres importants: la urbanització dels Manxons, vint-i-set anys després que comencés a omplir-se d’indústries i de cases aquesta part del nostre poble.

S’ha acabat la intervenció de l’ermita de Viladelleva, un monument especialment estimat pels callussencs i callussenques, ja que representa una part de les arrels de la nostra història. Ara estem treballant per tenir-hi un mobiliari interior adequat a la nova situació.

I també hem pogut enllestir la restauració de les Tines dels Manxons, gràcies a haver sabut aprofitar la subvenció dels fons FEDER d’Europa i una ajuda de la Diputació (tot això via Consell Comarcal). La setmana que ve (dissabte, dia 14) en farem la inauguració i es podrà veure com ha quedat finalment aquest monument popular que també pot representar una bona part de la nostra història.

Podríem destacar més coses d’aquest any que acabarem d’aquí pocs dies. Però aquestes tres obres val la pena de posar-les en el camp de la feina feta. Com també haurem de posar en la nostra història la Fira de les Filadores, la segona edició de la qual ja s’ha començat a posar en marxa. O el reconeixement de Callús com a Ciutat Amiga de la Infància per part de la UNICEF. I moltes altres coses que val la pena de tenir en compte.

Tot plegat, un conjunt d’actuacions que ens permeten ser millor poble avui que no pas fa un any.

Però no ens podem quedar aquí. Encara hi ha reptes que s’han d’enfrontar: arreglar la piscina perquè ens pugui durar uns quants anys; fer una nova escola bressol, perquè el Departament d’Educació necessita l’espai que avui ocupa l’escola Mainada; etc.

Per tant, som-hi!

 

Darrera actualització: 12.12.2019 | 09:56