La plaça de la Pau

Dijous, 28 de febrer de 2019 a les 00:00

Vet aquí un dels racons més tranquils i més entranyables del nostre poble! Situada davant la nova entrada del camp de futbol Andreu Lladó, a dalt de tot de la zona esportiva, s’hi respira realment pau i tranquil·litat. Sobretot quan els arbres són florits, o fan una bona ombra –entre primavera avançada, estiu i tardor- fa de molt bon estar-hi.

Com molts altres indrets del poble, aquesta plaça, aquest racó idíl·lic, tenia un problema que la desfigurava: els arbres havien aixecat el terra i havien hi produït aquells bonys tan horribles, que estrafan una batalla subterrània, i que dificulten el caminar-hi.

Aquest fet, que les arrels dels arbres aixequin el terra i hi faci de mal caminar, no és un problema només del nostre poble, o de determinats indrets del nostre poble. Sense anar gaire lluny, fa un temps el Passeig de la capital del Bages, oferia en alguns punts un aspecte també llastimós per la mateixa causa. I aquesta és també la raó principal per la qual l’Ajuntament va decidir fer una actuació a fons en el tram de baix del Passeig Anselm Clavé de Callús.

Ara s’ha fet la mateixa intervenció sobre les arrels dels arbres de la plaça de la Pau, de manera que esperem que d’ara endavant hi puguem seure, caminar o simplement passar-hi sense por a veure on posem els peus. Però sobretot aquesta actuació ens ha de permetre gaudir de la plaça com un indret tranquil, per parlar amb algú, per descansar-hi pujant dels horts o simplement per badar-hi una estona.

Un altre racó del poble “endreçat”, que és el que creiem que l’Ajuntament ha de fer.

Darrera actualització: 30.04.2019 | 11:20