MESURES DE L’AJUNTAMENT DE CALLÚS PER FER FRONT AL COVID-19

Dijous, 12 de març de 2020 a les 00:00

MESURES DE L’AJUNTAMENT DE CALLÚS PER FER FRONT A LA COVID-19

L’Ajuntament de Callús, davant la situació actual, estableix mesures locals addicionals durant els propers dies, de dimecres 11 de març al divendres 27 de març, per contenir l’expansió del coronavirus i protegir els col·lectius vulnerables.
 

Principals mesures preventives

= Suspensió temporal de totes les activitats socioculturals programades de pública concurrència, ja siguin programades per l’ajuntament com per entitats del poble: queda posposada, per exemple, la presentació del llibre La revolta del poble del dia 20 de març.

= Tancament preventiu del Casal de Jubilats i suspensió de totes les activitats que s’hi fan (ioga, classes de català, etc).

=  Anul·lació de totes les activitats socials, lúdiques i esportives programades on participi alumnat de diversos centres educatius (de clubs i entitats esportives, trobada CuEmE, etc).

=  Les activitats que no es puguin posposar o anular i s’hagin de dur a terme en espais municipals oberts o tancats només podran utilitzar un terç de l’aforament de l’espai (assajos, balls, festes, etc.). Consultar l’ajuntament per saber l’aforament màxim permès a cada espai.
 

L'Ajuntament prendrà en cada moment les decisions que siguin necessàries, sempre atenent a l'evolució de l'expansió del virus, davant l'anunciada possibilitat d'una més gran afectació en els propers dies i en consonància als requeriments i consells que donin les autoritats sanitàries. Igualment, es demana a la ciutadania que segueixi les informacions i recomanacions que regularment es donen des del Departament de Salut de la Generalitat.

Darrera actualització: 12.03.2020 | 12:58