Preparar el terreny

Dijous, 30 de gener de 2020 a les 00:00

Els mesos de gener, febrer i març són mesos intensos a Callús, tot i que el moviment no es veu ni es nota.

PREPARAR EL TERRENY

Els mesos de gener, febrer i març són mesos intensos a Callús, tot i que el moviment no es veu ni es nota. Durant aquests mesos, cada setmana més d’un centenar de persones es mobilitzen, es troben, assagen i es preparen per a l’esclat de festa que serà la diada de Pasqua. Que el moviment no es noti a la superfície, per fora, no vol dir que no hi sigui. Simplement vol dir que s’està treballant amb sacrifici, amb constància, amb esforç... per fer una festa més lluïda.

I el mateix podem dir del centenar que també preparen la Fira de les Filadores (segona edició) per al mes de maig.

Per tant, ara som en temps de preparar el terreny, d’adobar-lo, de posar-hi tots els recursos, de planificar bé i de mesurar esforços pel que després vindrà. Un temps important, perquè l’esclat i el lluïment del que vindrà d’aquí dos o tres mesos depèn de com de bé treballem i ens esforcem ara.

Sacrificar la comoditat d’un dissabte, d’un diumenge, d’unes hores de lleure o amb la família, per poder més endavant celebrar entre tots una festa magnífica és un esforç que cal reconèixer i lloar. Gràcies, doncs, per tanta feina, per tant esforç i sacrifici, per tanta constància!

Quan el dia de Pasqua aplaudim, o quan per la Fira de les Filadores admirem l’espectacle, recordem que les persones que ens l’ofereixen han treballat silenciosament i abnegada durant uns quants mesos. I fem-los objecte de reconeixement i d’agraïment!

Des de l’Ajuntament els volem donar tot el suport que ens sigui possible. Però les hores passades assajant, preparant balls, mirant de recordar textos, planificant... no tenen preu!

 

Darrera actualització: 30.01.2020 | 13:35