Quedem-nos a casa, si us plau!!!!

Dijous, 19 de març de 2020 a les 00:00

#joemquedoacasa

Des de la setmana passada que les autoritats demanen a tota la ciutadania que es quedi a casa, que es confini, que no surti si no és per casos de necessitat... És fàcil d’entendre, potser és més difícil de fer; però és del tot necessari si volem sortir més aviat i millor d’aquesta epidèmia que patim.

I això no obstant, dissabte i diumenge vam poder veure gent passejant en grup pels horts, per la zona poliesportiva, pel passeig... com si no passés res. Ens vam veure obligats a avisar els Mossos i la policia local perquè passessin, avisessin la gent i, si calgués, posés multes als infractors de la norma. No és que a l’ajuntament agradi reprimir i sancionar. Però ens hi va la salut de tota la població del nostre poble i no podem tolerar que alguns irresponsables actuïn de manera inconscient i temerària.

La majoria de callussencs i callussenques obeïm i ens quedem a casa, confinats. Sortim només per necessitat: a comprar, a treballar o a atendre alguna altra necessitat peremptòria. I a casa, de portes endins, ens organitzem com podem. Aprofitem el temps per estar amb els fills, per fer feines que potser tenim endarrerides de fa temps, etc.

Des de l’ajuntament garantim els serveis mínims. Us demanem que feu les consultes via telèfon o online. Tenim els serveis socials a punt per respondre les necessitats que puguin sorgir i hem començat a fer llista de voluntaris i voluntàries que s’han ofert per a tasques puntuals d’anar a comprar o portar algun medicament a persones que ho hagin de menester. Moltes gràcies a tothom!!!

És important que ens organitzem bé ara, perquè això sembla que va per llarg: almenys n’hi ha per un mes... Per això s’entén que es vagin prenent decisions que, essent doloroses, es veuen com a imprescindibles. Les colles de Caramelles Grans i Petits han decidit ajornar les caramelles de Pasqua per a més endavant. I segurament que aquesta no serà l’únic ajornament o suspensió...

De moment, però, pensem en el present i quedem-nos a casa, si us plau!!!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!

Darrera actualització: 19.03.2020 | 10:17