Unes festes que prometen: les Festes de Tardor

Dijous, 8 d'octubre de 2015 a les 00:00

Aquest cap de setmana celebrem les Festes de Tardor, un conjunt d’actes i activitats que commemoren l’entrada de la nova estació de l’any. Com cada any, per la Marededéu del Pilar, el poble atura la seva activitat normal i dedica uns dies a celebrar, de manera conjunta, l’arribada de la tardor.

Comencem pels orígens

Dissabte, a les 5h de la tarda, tindrà lloc una missa a l’ermita de Viladelleva. Recordem que Viladelleva és el primer indret del poble del qual constància: des de 1025, és a dir, fa 990 anys. A més de la missa, s’hi repartirà el panet beneït i hi haurà exhibició de tractors d’època. L’ajuntament hi posa el berenar: coca i xocolata.

Continuem amb la solidaritat

Diumenge, dia 11, a la tarda, al Casal del Poble, se celebrarà una desfilada de models infantils, a benefici de Càritas, una de les entitats més dinàmiques i que més està fent per mantenir la cohesió social i donar suport a les famílies que més malament ho passen. Serà un acte de solidaritat, els beneficis del qual es destinaran a ajudar nens i nenes en edat escolar.

La festa grossa

Tindrà lloc dilluns, dia 12. Hi ha de tot per a tothom: xocolatada, un inflable i un espectacle infantil per als més petits; una magnífica trobada de Puntaires (la vintena!) al Passeig A. Clavé; un concert, a càrrec del grup Karavann; un recital de poesies, a càrrec dels Amics de la Poesia; sardanes; bitlles catalanes; taller d’estampació de samarretes (a càrrec de l’Esplai Cercamón); arrossada popular, bingo, etc.  

I mentre totes aquestes activitats tindran lloc, pels carrers del poble hi haurà parades d’artesans, de comerciants i del mercat d’intercanvi i segona mà, en una mostra del que és el potencial del poble.

Us hi esperem!

Aquestes Festes ofereixen un interessant incentiu per sortir de casa i donar un volt pels carrers, escoltar música o poesia, ballar sardanes, prendre una mica de xocolata o veure com treballen les puntaires... I tota la resta!

També hi acollirem les persones de fora que vulguin acompanyar-nos.

Passem-ho tan bé com puguem! I gaudim de la festa! 

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:18