Benvinguts a Callús!

Dijous, 9 de març de 2017 a les 00:00

Aquest cap de setmana el nostre poble serà escenari de dos esdeveniments ben especials, als quals els callussencs i callussenques també stem convidats, però que compartirem amb altres persones de fora.

D’una banda, avui divendres, dia 10 de març, tindrà lloc al Casal del Poble, la representació-interpretació de la cantata La Petita Puça, a càrrec de nens i nenes de 1r, 2n i 3r de l’escola Joventut, de Callús; els de 1r de l’escola Riu d’Or, de Santpedor; conjuntament amb el cor infantil de l’Escola Municipal de Música de Callús. Tot un espectacle que, dissortadament, no podrà veure tothom qui ho vulgui, ja que l’aforament del Casal no permet encabir-hi més de 350 persones. Nens, pares, mares, persones interessades en la música... omplirem de gom a gom el local, a les 5h de la tarda. Per poc que pugueu, no us ho perdeu!

I de l’altra, diumenge, durant tot el matí, tindrà lloc la final comarcal de la Copa President de petanca, de manera que uns quants centenars de persones, entre jugadors i acompanyants, envairan també el nostre poble, sobretot a la zona esportiva, per veure els llançaments de boles a les pistes de petanca, algunes acabades d’estrenar el darrer any. Ho organitzen els clubs Petanca Cortès i Petanca Callús. Tot un esdeveniment d’un esport que ens atreu molta gent i en el qual Callús destaca des de fa temps gràcies a l’empenta del president del club Petanca Callús i les persones que hi col·laboren. Cap a les 2h es farà el lliurament de copes i trofeus als guanyadors al Casal.

Tots dos esdeveniments ens confirmen que quan els grups i les entitats del nostre poble s’ho proposen, som capaços de convertir Callús en el centre d’esdeveniments importants i fer que el nom de Callús sigui conegut en un radi ben ampli. Però sobretot és important perquè demostra la capacitat d’organització i d’acollida del nostre poble. I més enllà, ens reforça el nostre sentiment de col·lectivitat.

Des de l’ajuntament volem agrair els esforços de tots els organitzadors d’aquests actes: l’escola Joventut, l’Escola Municipal de Música –també l’escola Riu d’Or de Santpedor- i els dos clubs de Petanca: el Petanca Cortès i el Petanca Callús. Nosaltres, al seu costat!

Moltes gràcies!!

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:18