Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:13:24 | 18/11/2019

Foto web
Portada > Actualitat > Notícies > FINAL D'ESTIU

FINAL D'ESTIU

30/08/2019

L’ESTIU S’ACABA...

Tot i que encara resta un mes per acabar-se pròpiament l’estació d’estiu, la darrera setmana d’agost i la primera de setembre marquen, en el calendari de la majoria de nosaltres, el retorn a la feina, a la normalitat i a la quotidianitat.

A l’ajuntament no hem parat en tot l’estiu –si bé hem fet torns per poder atendre les demandes de la gent de Callús. Però ara, aquests dies de final de vacances per a la majoria, estem intensificant els preparatius per al nou curs, especialment pel que fa al manteniment d’instal·lacions municipals.

Així, d’una banda, s’estan fent els darrers repassos a les escoles: escola bressol Mainada, escola Joventut, Escola Municipal de Música i Escola d’Adults. A més, estem preparant, en allò que ens pertoca, les contractacions de professorat i de persones responsables de l’activitat en aquests centres educatius.

D’altra banda, estem preparant el calendari de feina i activitats per als propers mesos. Així, per exemple, la setmana entrant hi haurà una reunió amb entitats i comerciants per acabar de preparar les Festes de Tardor, que, si tot va bé, seran el cap de setmana de l’11 al 13 d’octubre.

A més, s’estan enllestint les obres als Manxons, tant a la urbanització, com a les Tines: aquí depenen del Consell Comarcal. I ja es començarà la intervenció a l’ermita de Viladelleva.

Aquests seran els temes que ens acompanyaran durant aquests dies de final d’estiu.

I no cal dir que les activitats de les entitats (culturals, esportives, recreatives, de suport social...) del nostre poble també tornaran a la normalitat: excursionisme, futbol, petanca, música, Càritas...

De tot això, de cara a aquest nou curs, n’anirem donant compte puntualment en aquest butlletí setmanal!

Que tinguem un bon curs i un bon any!!

Darrera actualització d’aquest contingut: 14/11/2019 a les 11:35h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona