Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:13:24 | 18/11/2019

Tines Callús
Portada > Actualitat > Notícies > Participem en la Diada!!

Participem en la Diada!!

05/09/2019

Cada any, quan s’acosta l’11 de Setembre, l’ajuntament de Callús fa una crida a tots els callussencs i callussenques perquè participin en la Diada Nacional de Catalunya.

Enguany, també!

Hi ha diverses possibilitats:

1) El dia 10 de Setembre, la vigília, es fa una Marxa de Torxes a la presó dels Lledoners, en suport i solidaritat amb els presos polítics. Hi haurà concentració a Joncadella, on es podrà fer una mica de berenar i comprar la torxa led, per iniciar després la marxa a peu cap a l’esplanada darrere la presó, on es faran els parlaments i l’acte polític.

2) El dia 11 de Setembre, el dia de la Diada, es podrà anar al Castell de Godmar, a l’acte que organitza l’ajuntament de Callús, per retre homenatge als callussencs i callussenques que van defensar les llibertats del nostre poble.

3) I a primera hora de la tarda, cap a 2/4 de 2h, es podrà agafar el bus que portarà a Barcelona, a la manifestació que organitzen les entitats cíviques. Ho organitza l’ANC de Callus i hi col·labora l’ajuntament.

Tot plegat, doncs, un bon programa per participar en algun o altre acte.

L’important, però, és que no oblidem que aquest dia recordem l’aniversari de la pèrdua de llibertats del nostre poble. I que expressem, amb la nostra presència on sigui, el nostre desig de recuperar aquestes llibertats, sempre per una via pacífica i democràtica.

Des de l’Ajuntament, doncs, animem tots els callussencs i callussenques a fer-se seva la Diada i a participar presencialment o en esperit en les reivindicacions nacionals de Catalunya.

Visca Catalunya!

Darrera actualització d’aquest contingut: 14/11/2019 a les 11:35h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona